Missä euroopan maassa on hirveintä ruokaa?
Kommentit (15)
Ruotsissa, hapansilakka hyi h.... .
Suomessa saa erittäin hyvää ruokaa (riista eri muodoissaan, kala oikein laitettuna, marjat) mutta pitää olla, kato, fyffee takataskussa. Muuten se on niinku natsisiwan kautta kiitos nam.
Ihan tunnettu juttu, että pohjoismaissa on paskinta ja mauttominta ruokaa koko euroopassa. Muualta eusta kun tulee tänne poliitikoita niin ottavat omat kokit mukaansa. Itäblokkiin ei tarvitse ottaa omia kokkeja mukaan...
Puolassa...kaikki ui rasvassa. En ole myoskaan kovinkaan kiintynyt Saksan ruokakulttuuriin (pottuja ja lihaa).
Se on kyllä Hollanti! Yritin kerran katsoa niiden jotain kokkiohjelmaa ja tuloksena oli jotain paistettuja perunoita -mössöä. Kaikki ruuat. Niillä ei ole mitään hyvää ruokaa olemassakaan.
Vierailija kirjoitti:
treffit kirjoitti:
Puolassa...kaikki ui rasvassa. En ole myoskaan kovinkaan kiintynyt Saksan ruokakulttuuriin (pottuja ja lihaa).
Olet tottunut arapi poikaystäväsi hummukseen?
Poikaystavani ei edelleenkaan ole "arapi" :)
Mutta joo, meilla syodaan yleensa vahan monipuolisemmin ja terveellisemmin ja painotetaan kasvisvaihtoehtoja. Kotona siis. Toki osaksi myos Lahi-idan herkkuja!
Viime viikolla tosin kavaistiin vahan ravintolassa syomassa, ruokalistalla oli makrillia, katkarapuja, ostereita, iberico-kinkkua ja lammasta, ja jalkiruuaksi oli marinoituja mansikoita seka puhvelinmaidosta tehtya jaateloa. Naihin oli sommelier valinnut hyvin pariutuvat viinit. Kuuden ruokalajin illallinen hujahti hetkessa, vaikka kyllahan siella tuli viitisen tuntia istuttua.
Etta joo, tassa varjossa se 300 gramman rasvainen schnitzel ja pottumuusi vahan allottelee. :)
Vierailija kirjoitti:
Se on kyllä Hollanti! Yritin kerran katsoa niiden jotain kokkiohjelmaa ja tuloksena oli jotain paistettuja perunoita -mössöä. Kaikki ruuat. Niillä ei ole mitään hyvää ruokaa olemassakaan.
:D Tama on kylla totta. Juustot tosin on ihan mukiinmenevia. :)
Terveisiä Itävallasta! Knödelit, Leberkäse ja paikalliset keitot, ai että. Knödelit on kuin lapsi olisi kastellut sämpylän ja mössännyt sen palloksi, ja jättänyt viikoksi taskuunsa. Leberkäse on jokin mysteerilihajaloste, vähän niin kuin lauantaimakkaran ikävä siskopuoli. Sopat on pelkkää liha-/kasvislientä, joissa ui joko kaurahiutaleita, pilkottuja lettuja tai maksapallukoita, ei kasviksia tai mitään muuta. Mikään ei maistu miltään, maustevalikoima usein ei sisällä edes suolaa tai pippuria. Mutta kyllä vain omat ruoanlaittotaidot kasvaa kohisten, jos tänne muuttaa! :D
Vierailija kirjoitti:
Suomessa saa erittäin hyvää ruokaa (riista eri muodoissaan, kala oikein laitettuna, marjat) mutta pitää olla, kato, fyffee takataskussa. Muuten se on niinku natsisiwan kautta kiitos nam.
Mutta älä laita liikaa mausteita ettei mene Jussilla maha ruikuliripulille.
Iso-Britannia?