Mitä teillä ruoaksi tänään?
Itsellä tosi raskas olo, kanakeittoa aattelin, mutta en tiedä jaksanko tehdä...
On tullut syötyä ihan liikaa ja äsken vielä eilen tekemääni aprikoosijuustokakkua.
Huomenna olisi lihapataa eli raskasta sekin.
Kommentit (61)
Tänään pippuripihvit ja ranskalaisia, eilen grillattiin. Kieltämättä vähän raskas olo, mutta ensi viikolla sitten kevyemmin :)
tietenkin lammasta, jotain hyvää chileläistä viiniä ja avokaadoja ja muita etelän hetelmiä jälkiruoaksi sitten. kirkkoon emme mene.
Muusia ja kalapuikkoja. Ei jaksanut panostaa, huomenna sit vähä parempaa 😋
En tiiä. Broilerin koipireisiä otin sulamaan eilen, mutta ihan jäässä ovat vielä, joten mietin paistaisiko vaan makkaraa ja sen kanssa perunasalaattia. Tai sitten pakastepizzaa ja -pyttäriä olisi myös.
Valkosipulikermaperunat ja lampaan paisti sekä vihersalaatti. Jälkkäriksi mämmiä ja sullaamunia.
Vierailija kirjoitti:
Muusia ja kalapuikkoja. Ei jaksanut panostaa, huomenna sit vähä parempaa 😋
Meillä ranskiksia ja makkaraa. Huomenna juhlitaan 🙂
Papu-minestroni. Kivan nopea, terveellinen ja edullinen.
Miksi syötte eläviä olentoja. Niillä on sielu.
Tehtiin hampurilaisia, kun mies raahas grillin varastosta terassille. Oli kyllä hyvää pitkästä aikaa ja kun grillin kautta, niin on se vaan erilaista.
Ostin torstaina resq- perunamuusia 1,5 kiloa, joten olen tehnyt rieskoja, peruna-pinaatti-juustopihvejä, perunalettuja, liha-perunasoselaatikkoa. Osan kyllä pakastin, mutta riittää tuossa ruokaa senkin jälkeen. Sardiineja ja makrilliakin löytyy ja kananmunia keitettynä/paistettuna/munakkaana.
Broilerin leikettä, riisiä ja höyrytettyä porkkanaa ja parsakaalia. Päiväkahville tein persikkapiirakkaa.
Vierailija kirjoitti:
Miksi syötte eläviä olentoja. Niillä on sielu.
Soraako pitäisi syödä?
Kanaa ja uuniperunoita. Mansikoita.
Vierailija kirjoitti:
En tiiä. Broilerin koipireisiä otin sulamaan eilen, mutta ihan jäässä ovat vielä, joten mietin paistaisiko vaan makkaraa ja sen kanssa perunasalaattia. Tai sitten pakastepizzaa ja -pyttäriä olisi myös.
Uunissahan ne koivet sulaa ja paistuu.
Oli jo tollanen possun paisti ja muusia. Paistin alla pehmeni uunissa sipulilohkoja. Muusia jäi niin paljon että äijä "joutuu" tekemään perunarieskoja. Heh, heh joudun tietenkin lainausmerkeissä kun olen aina tykännyt tehdä ruokia. Paras mittari siitä onko ruoka hyvää oli nuo lapset pienempinä. Sieltä tuli rehellisintä palautetta. Niillä puheilla 9-10 kokki noin peruskoulun arvosanoilla.
Kyllä kieltämättä olen leijunut kun olen nähnyt aikuisten kaapivan leivällä lautasen. Silloin ei enää tarvi kysyä maistuiko? Sen näkee kun maistuu enkä ole sellainen joka kaipaa sanallista kehumista ruuasta.
Vielä tänäänkin:
Paahtopaistia, kahdenlaisia perunoita, nippuvihanneksia, kanapullia, keitettyjä munia ja vihersalaattia.
Jälkkäriksi:
Gluteenitonta mämmiä&vaniljavaahtoa, jäätelöä ja mutakakkua.
Välipalaksi:
Hedelmiä ja jogurttia
Paprikaleivät valkosipulituorejuustolla aluksi (miehen toive). Grilliin karitsan paahtopaistia ja maissia. Lisukkeeksi valkosipuliperunoita, kukkakaali-kurkkusalaattia, meloni-fetasalaattia sekä vihersalaattia. Minttuhyytelöäkin on.
Juomaksi punkkua ja vettä sekä maitoa.
Jälkkäriksi mango-passionkakkua.
Pojan kummitäti tulossa kylään. Kiva höpistä taas pitkästä aikaa.
Huomenna grillattuja naudan sisäfilepihvejä ja tämän päivän jämät.
Maanantain ruoasta ei vielä tietoa.
Pakastepizzaa