Mungpapujen keittäminen
Paketin ohjeessa luki, että liotuksen jälkeen keitetään 12 minuuttia. Litoin reippaasti yli suositellun ajan ja keitin n. vartin verran. Pavut ovat ihmeen pieniä ja kovahkoja. Ovat nyt olleet yön yli jääkaapissa. Pitäisikö/voisiko noita keittää uusiksi? Vai laittelenko vain ruokiin, esim. keittoihin tai pannulle kasvisten kanssa vai heitänkö pois?
Olen ennenkin keittänyt mungpapuja, enkä ole tällaiseen törmännyt.
Kommentit (5)
Voiko niitä keittää? Itse olen vain idättänyt. Todella herkullisia idätettyinä.
Ei niistä ihan pehmeitä tulekaan. Tuntuvatko ne kypsiltä, kun pureskelet? Mä en ikinä liota mung-papuja, keitän vain suunnilleen 30 min.
Vierailija kirjoitti:
Ei niistä ihan pehmeitä tulekaan. Tuntuvatko ne kypsiltä, kun pureskelet? Mä en ikinä liota mung-papuja, keitän vain suunnilleen 30 min.
Kyllä ne sinänsä kypsän oloisia ovat. Mutta muistelen kyllä ennen niistä tulleen jotenkin pehmeämpiä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei niistä ihan pehmeitä tulekaan. Tuntuvatko ne kypsiltä, kun pureskelet? Mä en ikinä liota mung-papuja, keitän vain suunnilleen 30 min.
Kyllä ne sinänsä kypsän oloisia ovat. Mutta muistelen kyllä ennen niistä tulleen jotenkin pehmeämpiä.
Kyllä ne sitten ovat ihan ok.
Nämä olivat siis GoGreenin papuja ja siinä paketissa on tuo keitto-ohje noin.
Ap