Voiko lihapullataikinaan laittaa rahkaa?
Siis kermaviilin asemesta. Unohdin ostaa kermaviiliä ja rahkaa löytyisi yli tarpeen. Tuli mieleen...
onko kukaan kokeillut?
Kommentit (7)
En ol kokeillut, muut luulisin... Eikös ne ole melkein samaa?
pääsiäispullat rahkaan?
[quote author="Vierailija" time="31.03.2013 klo 14:18"]miksi yleensä tunget maitotuotetta lihapulliin? Kai nyt jopa Suomessa joku ruoka voi olla ilman maitoa.
[/quote]
Koska tulee maukkaampaa. Toki lihapullat voi tehdä ilmankin, mutta sitten ne eivät ole yhtä hyviä.
Voi laittaa, mutta itse en tykännyt lopputuloksesta.
On siis joku kokeillut.
päätin kokeilla. Jauhelihat, muna, sipulit mausteet ja rahka, uuni odottaa!
Ja nyt avaan uunin, lihapullat ovat valmiit. Ei muuta, kuin syömään! Paistoin kaveriksi uuniperunoita.
Vielä: ihan hyviä olivat, upposi koko perheelle.
Anna mennä vaan, sopii varmaan ihan yhtä hyvin kuin kermaviili. Mutta miksi yleensä tunget maitotuotetta lihapulliin? Kai nyt jopa Suomessa joku ruoka voi olla ilman maitoa.