Parhaat kalareseptit jakoon - jotain muuta kuin lohta
Olen hyvä laittamaan ruokaa, mutta huono huono kalaruuissa. Meille on tulossa pääsiäisenä vieraita, jotka eivät syö lihaa eivätkä punaista kalaa. Mitä sitä keksisi? Tosin katkarapuja kyllä syövät.
Muutenkin olisi kiva oppia tekemään kalasta oikeasti hyvää ruokaa.
Voin tehdä myös jotain kasviruokaa, jos olisi joku oikein herkullinen jutska.
Kommentit (4)
Voissa paistetut ahvenfileet ovat herkkua. Suolaa ja pippuria päälle. Kuhakin kelpaa.
Meillä lasten herkkua on myös paistetut ahvenfileet. ( teen "housufileitä" eli otan myös sen keskiruodon pois niin on lastenkin helppo syödä kun ovat ruodottomia.
Toinen herkku on savusiika :)
Jos et ahvenfileiden kanssa jaksa nysvätä niin osta siikafileitä ja paista Nam.
Kunnon tuhtia suomalaista: voissa rapeaksi paistettuja muikkuja ja perunamuusia.
Tee kalaa kiinalaisittain. Ensin kypsennät valkolihaisen kalan filettä kokonaisena tai isoina paloina varovasti keittäen tai höyryttäen. Laita kalat tarjoiluvadille. Sitten paistat kuumassa öljyssä valkosipulin ja inkiväärin lastuja, joihin lisäät soijakastiketta. Tämän seoksen kaadat tulikuumana kalojen päälle, ja se on siinä.