Montako rouhaisua laitatte pippurimyllystä mustapippuria lihapullataikinaan?
Teen siis lihapullia, mutta ohjeessa ei lue monta rouhaisua laitetaan myllystä pippuria tähän. Help!
Kommentit (15)
Vierailija kirjoitti:
No kun ei yhtään tiedetä paljonko lihaa sulla. Laita nyt vaikka 10-15. Itse käyttäisin valkopippiuria
Kilon verran on jauhelihaa. Valkopippuria ei ole.
En yhtään.
Mustaapippuria mortteliin sitä kautta rouhittua mustapippuria käyttäisin 10 kappaletta kiloon. Valkopippuri ei ikinä mihinkään. Piste.
Myllyn kokokaan ei käy tästä esille.Sanotaan kolme rouhaisua.
Laitan sen verran kun tuntuu hyvälle ja sitten vielä muutama varman päälle.
Laita taikinaan pippuria. Ota pieni pala taikinaa jonka paistat mikrossa. Maistamisen jälkeen tiedät mitä mausteita haluat lisätä taikinaan.
Joku 15 rouhaisua 400 gramman lihaan.
Oletko ajatellut että pippurimyllyissä voi olla eroja ja rouhaisu ei kenties ole samankokoinen kaikissa?
Saman verran kun rouhaisen tippuripyllystä vihapullataikinaan.
Kiloon jauhelihaa laittaisin monta rouhaisua, ainakin kymmenen, ehkä enemmänkin.
Blogini: https://ilouutinen.blogspot.fi/
Vierailija kirjoitti:
Urpo
Väärin, olen Leena.
Sen verran että lihaa ei enää näy
No kun ei yhtään tiedetä paljonko lihaa sulla. Laita nyt vaikka 10-15. Itse käyttäisin valkopippiuria