Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mikä jälkiruoka blinien jälkeen??

Vierailija
26.03.2013 |

Ajattelin tehdä Nigellan sitruunakakkua ja suklaajäätelöä mutta onko liian raskasta?? Kakku on tosi kuohkea mutta olisko liikaa "tårta på tårta"?

 

Sitruunasorbettia tein viimevuonna, jäädykkeitä on myös tehty ja lämmin hedelmäsalaatti samoin valkosuklaan kanssa.

 

Ehdotuksia??

Kommentit (12)

Vierailija
1/12 |
26.03.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jotain raikasta suosittelen noin raskaan ruuan jälkeen. Ehkä marjoista jotain, vaikka hyydyke missä on kuohuviiniä? Tai marjasorbetti?

Vierailija
2/12 |
26.03.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

No tuota hedelmäsalaattia lähdin ehdottamaan, mutta jos teillä on sitä jo ollut...


Miten olisi jälkiruokablinit? Sellaiset rahkaletut?

 

Jälkiruokalajitelma? Teet jonkun pienen verrinen, esim. marjapuddingia ja viktoria-kiisseliä päälle, ihan ohkainen siivu siitä suklaakakusta ja sitten vaikka marinoituja mansikoita tai appelsiininlohkoja siihen oheen?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/12 |
26.03.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mansikoita Romanov ja itse tehtyä vaniljajäätelöä?

 

Uunijäätelö?

 

Venäläiset rahkaletut eli syrnikit?

 

Sellainen rapea keksi/vohvelituutti, jossa konjakilla maustettua kermavaahtoa ja marjoja?

Vierailija
4/12 |
26.03.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="26.03.2013 klo 10:48"]

No tuota hedelmäsalaattia lähdin ehdottamaan, mutta jos teillä on sitä jo ollut...


Miten olisi jälkiruokablinit? Sellaiset rahkaletut?

 

Jälkiruokalajitelma? Teet jonkun pienen verrinen, esim. marjapuddingia ja viktoria-kiisseliä päälle, ihan ohkainen siivu siitä suklaakakusta ja sitten vaikka marinoituja mansikoita tai appelsiininlohkoja siihen oheen?

[/quote]

 

Nuo marinoidut sitrushedelmätkin on käytetty; minibabat limoncellosorbetilla ja em hedelmillä. Mutta silti hyviä, voisi olla hyvää tuon suklaakakunkin kanssa!!

 

ap

Vierailija
5/12 |
26.03.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pavlova, nam!

Vierailija
6/12 |
26.03.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Blinejä vaan muutaa, niitä alkuruuaksi. Pääruuaksi lihaa ja kasviksia. Jälkkärinä kirpeää, vaikka puolukasta joku rahkainen pläjäys. Pasha sopii sitten myöhemmin kahvin kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/12 |
26.03.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="26.03.2013 klo 10:51"]

Mansikoita Romanov ja itse tehtyä vaniljajäätelöä?

 

Uunijäätelö?

 

Venäläiset rahkaletut eli syrnikit?

 

Sellainen rapea keksi/vohvelituutti, jossa konjakilla maustettua kermavaahtoa ja marjoja?

[/quote]

 

Noi mansikat olis kova juttu! Kiitos muistutuksesta

 

ap

Vierailija
8/12 |
26.03.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muutaa = muutama. :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/12 |
26.03.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Charlotte russe. Tuota pavlovaakin ajattelin ehdottaa.

Vierailija
10/12 |
26.03.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keitä hedelmiä hunajassa ja tee raikas sorbetti tai jäätelöä lisäksi.

Marjaisa venäläistyylinen piirakka ja kerrospikkuleipiä valikoima? Lisäksi teetä ja hilloa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/12 |
26.03.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="26.03.2013 klo 10:53"]

Blinejä vaan muutaa, niitä alkuruuaksi. Pääruuaksi lihaa ja kasviksia. Jälkkärinä kirpeää, vaikka puolukasta joku rahkainen pläjäys. Pasha sopii sitten myöhemmin kahvin kanssa.

[/quote]

 

Meillä on tarjolla vain blinejä - paistan niitä n 100 kappaletta, mätiä menee kilo ja saman verran muita lisukkeita:D Ei pääruokaa, ei pashaa.

Vierailija
12/12 |
26.03.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="26.03.2013 klo 10:57"]

[quote author="Vierailija" time="26.03.2013 klo 10:53"]

Blinejä vaan muutaa, niitä alkuruuaksi. Pääruuaksi lihaa ja kasviksia. Jälkkärinä kirpeää, vaikka puolukasta joku rahkainen pläjäys. Pasha sopii sitten myöhemmin kahvin kanssa.

[/quote]

 

100 bliniä?! Kuinka paljon teille oikein tulee vieraita? Meitä oli laskiaisena yhteensä viisi, paistoin kahdella pannulla 20 bliniä ja sekin kävi urakasta.

 

Mätiä kilo? Tulee kalliiksi. Muista myös katkaravut! :)

 

Muuten, mitä laitat smetanan joukkoon? Laitatko kermaa? Vatkaatko smetanan? Mulla on jäänyt arvoitukseksi, miten smetanasta saisi muokattua sellaisia hauskoja ovaalinmallisia palloja, joita ravintolassa tarjotaan blinien kanssa.

 

Meillä on tarjolla vain blinejä - paistan niitä n 100 kappaletta, mätiä menee kilo ja saman verran muita lisukkeita:D Ei pääruokaa, ei pashaa.

[/quote]