Mistä uutta intoa seksielämään?

Vierailija

Hejssan nuppuset!

Olen seurustellut 10v avovaimoni kanssa ja meille on matkan varrella siunaantunut myös yksi lapsi. Ongelma on kuitenkin seksin hiipuminen (niin kuin monella muullakin). Nykyisin harrastamme seksiä noin 2 krt kuukaudessa ja nekin (naisen puolesta) yleensä pelkästään sen "pakon" takia. Ilman "pakkoa" onnistaisi max. kerran kuussa tai joka toinen kuukausi. Niin noillakin kerroilla lupaan yleensä hieroa naista 20min tms vastapalvelukseksi. Itse perusmiehenä haluaisin kuitenkin panna joka päivä ilman mitään "maksua". Tiedän, että tämä ei ole mahdollista, mut jotain on tehtävä. Olemme kolmekymppisiä, eli nuoria kuitenkin vielä ja paljon olisi koettavaa.

Silloin kun sitä kauneinta harrastetaan, homma hoidetaan lähetyssaarnaaja asennossa naisen makaessa lahnana alla. Nainen ei anna panna peppuun, ei ota suihin, ei halua olla nuoltavana, ei anna hieroa pimppaansa/sormettaa, ei tykkää olla päällä, ei halua roolileikkejä/asusteita, ei seksileluja, ei kimppaa jne. Ei vittu mitään. Eli mitään seksi- tai esileikkejä ei harrasteta vaikka itse haluaisin ja tämän aivan varmasti olen riittävän selvästi tuonut esille. Nussittaessa pistetään joskus liukkaria, välillä vaan kuivana sisään. Eli se siitä romanttisuudesta.

Pelottavaksi asian tekee se, että meidän pitäisi purjehtia avioliiton vitun onnelliseen satamaan kesällä. Itse rakastan naistani hirveästi eikä tämän puolesta ole ongelmia, mutta seksielämän vajaavaisuus saa pohtimaan asioita. Jos en tee mitään, niin ei se seksi ainakaan tästä lisäänny. Vähenee vaan.

Nyt tarvitsisinkin teidän apuanne arvon naiset ja ei-enää-teini-ikäiset miehet! Joku on varmasti ollut/on samassa tilanteessa. Miten onnistuit ratkaisemaan ongelman? Asiasta avoimesti puhumalla, ehkä Kama sutra -kirjan tempuilla? Seksiterapeutin avulla?Jos ootte kokeillut uusia asioita, niin mitä? Jos olet saanut vaimon innostumaan leluista, niin miten? Eli miten onnistuisin parantamaan oikeasti seksielämäämme.

Alan olemaan jo hiukan epätoivoinen. Pelottaa ajatus, että tässä on mun koko vitun upea seksielämäni.

Niin ja itse olen erittäin paljon liikuntaa harrastava henkilö. Eli jos jotain ylimääräistä löytyy kehosta niin voidaan puhua grammoista. Emäntä taas on jo kerryttänyt muutaman elintasokilon (6-7 plussalla ihannepainosta) ja kunnon pelastusrengas on muodostunut mahan seudulle.

Miten tuosta voisin jotenkin kohteliaasti hänelle mainita? Tarkoitus ei todellakaan olisi loukata, vaan minimoida riski läskistä vaimosta.

Mutta seksikommentit kuitenkin nyt tärkeämpiä!

Kiitos jo etukäteen!

HUOM! Ei kiinnosta seuraavanlaiset kommentit:

- 2 krt/kk riittävästi, ole tyytyväinen!

- Siivoa enemmän niin naisen halut löytyvät.

- Huomioi, helli ja hiero naista niin rentoutuu ja halut palaa.

- Juota sille vihreää teetä ja suklaata.

- Vie lapsi hoitoon / Vie muija syömään.

- Petä emäntää ja koe asioita.

- Kenenkään pulunnussijavittuilijan kommentit.

Sivut

Kommentit (29)

Vierailija

Et ole ainoa ongelmasi kanssa. Jos joku osaisi ratkasita tuon, hän saisi siitä vähintään Nobelin palkinnon. 

En usko että saat täältä mitään ratkaisua. 

Oma tilanteeni on samankaltainen, paitsi että olen jo naimisissa.

Vierailija

Ei täältä mitään suoraa oppikirjavastausta haetakaan. Vaan esimerkkikertomuksia siitä, miten jonkun seksielämä on lähtenyt vaikeuksien kautta paranemaan. Esimerkiksi jos joku on alkanut innostumaan leluista, niin mikä on ollut se ensimmäinen lelu joka on boostannut koko hommaa. Meillä ei ole leluista oikeastaan muuta kokemusta kuin dildosta (kerran suostu kokeilemaan, eikä toista kertaa enää tule) ja sit sellasesta klitoriskiihottimesta. Mut sekään ei ole hyvä.

Sais edes vaihtelevuutta siihen seksiin, muutakin kuin sen lahnana makaavan naisen joka tekee sitä vain selkähieronnan vuoksi.

 

Niin ja jos jollain on jotain vinkkiä tahi ideaa miten näiselta sais karkotettua pöpökammon suuseksistä niin käy..

Vierailija

Voi että. Tuo tuntuu olevan niin arkipäivää useimmissa liitoissa. Mihin ihmeeseen katoaa se intohimo. Huomaan, että asia rassaa sinua ja todella pahasti. Tuli oikein paha olo puolestasi. Itse olen jo kypsässä iässä oleva nainen. Minulle seksielämä on aina ollut suhteessa tärkeää läpi elämän ja on edelleen.

On vaikea sanoa miksi naisesi ei halua seksiä. Pitäisi varmaan kysyä vastausta häneltä. Siihen voi olla niin monia eri syitä. Olisiko hyvä ajatus, vaikka joskus lähteä kahdestaan pienelle suhteen hoitamisreissulle. Irtiotto arjesta voisi tehdä hyvää. Eri ympäristössä pääsee paremmin eroon kaikesta normaalia arkipäivää rasittavasta. Selvästi seksielämänne kaipaa piristystä ja pikaisesti. Syyttelyllä ja moittimisella ei ainakaan saa mitään hyvää aikaiseksi.

Toivon todella, että jokin ratkaisu löytyy ongelmaan ja osaisitte jälleen nauttia toisistanne.

 

Vierailija

Tapahtuiko muutos lapsen syntymän jälkeen? Mikä on teillä ehkäisymuotona? Voisi viitata hormonaaliseen juttuun. Ei muuta kuin asia ns. tapetille ja lääkäriin.

Meillä vaimo menettää kaikki halut seksiin jos ei elämässä ole mitään määränpäätä. Oli se sitten lomamatka, remontti tai jotain muuta. Latistaa jos ei ole mitään mitä odottaa.

Vierailija

Taustalla on varmaankin rakkauden loppuminen. Suhteen alussa seksiä pitää luonnostaan intohimo, mutta sehän hiipuu tunnetusti aika pian. Sen jälkeen kantavana voimana on rakkaus toista kohtaan. Omalle rakkaalleen haluaa tuottaa tyydytystä ja itsekin pitää rakkainpansa kosketuksesta. Kun rakkaus on hiipunut, ei jäljelle jää kuin satunnainen tarpeen tyydyttäminen.

Tällainen selvisi kun olimme puolisoni kanssa parisuhterapiassa. Kävimme läpi kaikkia mahdollisia syitä läpi seksuaaliselle haluttomuudelle ja vasta kun terapeutti tajusi kysyä tunnemmeko edes rakkautta toisiamme johtaan, syy valkeni.

Laittakaa rakkauselämänne ensin kuntoon. Seksi parantuu sen myötä.

Me emme tosin saaneet sitä kuntoon :( 

Onnea yritykselle kuitenkin.

Vierailija

Meillä on yhteistä elämää takana 15 vuotta, lapsiakin liuta. Alkuun seksi oli parasta mitä minulle on ikinä tapahtunut. Olen kokenut kaikenlaista, useita miehiäkin ollut mutta tämä pysäytti ja olin myytyä naista. Rakastan puolisoani todella paljon mutta lasten kanssa vietetty aika sai arjen astumaan turhan tiukasti varpaille. Mieheni keinot elvyttää hiipunutta seksuaalisuuttani oli onnettomat. Koitin itse mutta kotiäitinä en enää jaksanut eikä seksikään ollut enää niin tärkeää. Olin elämäntilanteessa jollaista en voinut ikinä kuvitella. Minulle seksi on ollut aina tärkeää, nautinto ja tunne mitä toisen ihmisen kanssa voi kahden kokea on elämän kantava voima. Meni useampi vuosi. Ehkäisyni oli aina hormonaalinen ja näin jälkeenpäin ajatellen se taisi olla syy kaikkeen haluttomuuteeni. Reilu vuosi sitten jätin hormoonit ja sain elämäni takaisin. Mieheni on ihan innoissaan! Nautin seksistä, lasten teon jälkeen laukean nopeammin ja useammin. En todellakaan voi valittaa. Harmittaa vain mieheni puolesta kun monta vuotta meni "hukkaan". En ihmettele enkä tuomitse vaikka hän olisi käynyt vieraissa. Kotoa ei tosiaan paljoa herunut sympatiaa...
Toivon todella, että voitte keskustella asiasta. Naimisiin en menisi jos sänkypuuhat ovat tuossa kunnossa.

Vierailija

Hei,

ja kiitoksia näistä muutamasta asiallisesta vastauksesta! Tiesin, että myös muilla on samoja ongelmia ja jotkut jopa onnistuneet ratkaisemaan ne. Kiva ollut kuulla sekä miesten että naisten kommentteja! Ainakin nämä pari kauniimman sukupuolen kommentit nostaa toivoa siitä, että jopa hieman kypsemmät naiset voivat nauttia seksistä. Eli käyrä on mahdollista muuttaa positiiviseksi!

Ja itse asiaan:

Ehkäisynä meillä on juuri tämä hormonikierukka. Olen miettinyt voisiko se olla syy. Naisella on ollut se jo 9 vuotta, joten se pistettiin aika suhteen "alussa". Joten en tiedä veikö parin ekan vuoden huuma jopa hormonikierukasta voiton. Itse asiassa olin tämän hormonikierukan "huonoudesta" sen verran varma, että ostimme kuparikierukan. Nyt sekin perkele pölyttyy kaapissa, koska nainen ei jaksa mennä sitä vaihtamaan. Syynä se, että menee vuosi hukkaan hormonikierukasta. Helvetti.

 

Olen yrittänyt keskustella seksiasioista naiseni kanssa , mutta vastaukseksi saan vain yleensä tuhahduksia ja "minkä mä sille voin jos mua ei haluta" -tyylisiä vastauksia. Puhumisesta olen Hjalliksen kanssa samaa mieltä: "miehiä voidaan haukkua miksi vain, mutta kun kritiikin kohdistaa naiseen, syntyy hirveä älämölö". Eli vaikeaa on.

 

Ja naimisiin menoa en uskalla peruuttaa mikäli hengissä haluan pysyä. Kemut on kuitenkin jo kesäkuussa -> kaikki varattu ja osa maksettu. En sentään omaa hautaani viitsi kaivaa. Tässä seksiongelman setvimisessä on jo ihan tarpeeksi.

 

Lisää kokemuksia ja kertomuksia, sekä hyviä että huonoja! Jokaisesta voi oppia jotakin!

Vierailija

Olen nyt neljättä vuotta naimata, kun se ei vain maita. Himo katosi puolitoista vuorokautta kestäneessä synnytyksessä. Nyt tulee nuo tuskan hetket heti mieleen, kun minua yritetään lähestyä seksuaalisesti. Pelottaa, että tulisin raskaaksi.

Hoidan mieheni käsityönä kolme kertaa viikossa. En usko ikinä voivani enää rakastella vapautuneesti ja antaumuksella.

Vierailija

"Olen yrittänyt keskustella seksiasioista naiseni kanssa , mutta vastaukseksi saan vain yleensä tuhahduksia ja "minkä mä sille voin jos mua ei haluta" -tyylisiä vastauksia."

 

Sama vika rahikaisella. Miten voi puhua seksielämän ongelmista naisen kanssa jos nainen ei suostu keskustelemaan? Kumma kyllä, muuten elämä sujuu ihan ok, mutta jotenkin naiseni on ollut vuoden jotenkin ihan lukossa seksin kanssa. Pystyin eläytymään viestiin hyvin. Itsekin olen mies joka hoitaa kyllä kotiasiat puoliksi ja olen lasten kanssa. Parisuhdeloma ei tunnu mitenkään onnistuvan ja tuntuu että vaimo pitää minua enemmän kämppiksenä kuin rakastajana. Voi vittu. Lapset on mulle tärkeintä tässä maailmassa enkä haluaisi lähteä heidän luotaan. Mutta jos vaimo ei suostu selvittämään asioita niin alan käymään hyvällä omalla tunnolla vieraissa, työni suo siihen mahdollisuuden.

Vierailija

En osaa minäkään vastata mutta kärsin itse haluttomuudesta, olen nainen. Huomaan, että välillä haluja olisi mutta ne eivät kohdistu omaan mieheen. En osaa nähdä häntä enää haluttavana. On hän muuttunutkin ulkoisesti suhteen alusta (5 vuotta yhdessä), mutta ei se varmaan ainut syy ole.

 

Yksi syy on varmaan se, että moniakaan naisia nyt vaan ei haluta nonstoppina vaan voi olla pitkiäkin kausia ettei kiinnosta. Mulla on ollut tällaisia kausia että ei ole haluttanut yhtää kukaan eikä mikään. Viimeisen vajaan vuoden aikana olisi välillä haluttanutkin mutta ei se oma mies. Pettää en voisi kuitenkaan missään tapauksessa. Sitä olen välillä miettinyt toimisiko se jos molemmilla olisi vapaus käydä vieraissa. Pelkään ettei se käytännössä toimisi. Muuten sovimme tosi hyvin yhteen ja eroaminenkin tuntuisi kauhealta ajatukselta. En mä tiedä millä saisin haluja miestä kohtaan, tuntuu kauhealta mutta ei ne halut ikävä kyllä käskemällä synny :(

 

Sen asian olen huomannut että olen usein tyytymätön ja ärtynyt, ja sellaisessa mielialassa ei haluta. En viihdy sekaisessa kodissa (vaikken ole mikään siivousmaanikko todellakaan, ongelma vaan on ettei miehellä ole minkäänlaisia tarpeita siisteyden suhteen). Jos en viihdy siinä ympäristössä jossa olen niin ei kyllä tee mieli seksiäkään jos jo valmiiksi vituttaa. En viihdy äidinroolissakaan mutta sellaisessa roolissa kuitenkin olen kun ei mies tajua kaikkein itsestäänselvimpiäkään "kotitöitä" (esim. roskiksen vieminen tai roskien laittaminen roskiin tai pöydän pyyhkiminen jos pöydälle menee ruokaa) ellen sano hänelle. Yritän aina sanoa nätisti, kohdella kuin aikuista ja olla ns. nalkuttamatta, mutta sytytyslanka päässä lyhenee kun kärsivällisyys ei tahdo kestää.

 

En mä ole myöskään koskaan lauennut miehen kanssa, ainoastaan yksin. Siispä jos haluan orkut niin itseni kanssa mun kannattaa se tehdä, seksistä en saa mitään. Ennen sain seksistä orkuttomuudesta huolimatta jotain, kun oli niitä haluja ja halutti panna, joten kun pääsi panemaan niin se tuntui hyvältä. Seksimme on kyllä tosi surkeaakin, ei siinä ole mitään houkuttelevaa. Voi kun tietäisin millä tämän saisi paremmaksi :/

Vierailija

Minusta on jotenkin kurjaa jos ja kun mies tai nainen joutuu elämään seksittömässä suhteessa. Meidän liitossa oli pitkään (usean vuoden) vain parin kuukauden välein pikaisesti peiton alla. Koskaan en saanut. Eikä mies tehnyt elettäkään siinä auttaakseen. Omin sormin aktin jälkeen autoin itseni orgasmiin. Kävin vieraissa. Joo, paska vaimo ja äiti...sain sieltä mitä halusin mutta kotona ei vaan tehnyt mieli. Syynä mieheni suuhygienia, en todellakaan tykkää kun suu haisee. Eikä tajua vaikka sanoo. Tyhmä. Nyt ei ole vakituista salasuhdetta mutta pitäisi olla. Pitäköön munansa tai tunkekoon ne jonkun toisen pilluun. Kun tavara kelpaa muuallekin.

N38

 

Vierailija

Minusta tuntuu et ajattelet vain itseäsi?lelut jos akkaas ei kiinnosta sinua kiinnostaa? ajattele vähä,kattokaa vaikka joku romattinen filmi missä on myös seksiä,lasillinen viiniä,jos ei toimi akallas voi olla depressio tai sinä liian hätänen,anna aikaa lelut pois,ole hänelle hyvänä.

 

Vierailija

Kuullostaa samanlaiselta tarinalta kuin urheilu-addiktin kaverini kertoma. Kaveri panosti työhön ja liikuntaan, mutta ei upeaan muijaansa. Illat ja viikonloput suksilla, lenkillä, fillarilla, salilla jne. Kotona max. 9h/vrk. Oma keho oli tiukka, saantipuoli erittäin niukka. Normaalipainoinen, tavallisen liikunnallinen ja tasapainoinen kumppani oli kuulemma liian lihava, ei tukenut miestä harrastuksissa eikä antanut.

Kävipä sitten niin, että tämä nainen päätti lähteä ja mies saa entistä vähemmän, mutta käyttää kaiken aikansa liikuntaan, 'ettei pää hajoa'. Muijalla on uusi koti ja tavismies, onnellisilta näyttävät he.

Vierailija

Meillä myös oli sama ongelma pari vuotta sitten.

Sitten kerran vaimoni oli kapakassa käymässä ja tavannut parikymmentä vuotta nuoremman miehen, joka oli hänelle ehdotellut vaikka mitä.

Olivat sitten menneet miehen luokse panemaan.

Vaimo tuli aamuyöllä katuvaisena kotiin ja kertoi, mitä oli tapahtunut.

Ensin olin suuttunut, mutta sitten kiihotuin.

Sen jälkeen on meilläkin vällyt heiluneet

Vierailija

Onko teillä mitään yhteistä? Onko naisesi elämä vain kodin ja lapsen hoitamista ja sinä teet töitä ja urheilet? Sitten sinä tulet hyvää oloa uhkuen kotiin odottaen täysihoitoa ja seksiä?

Oletko puhdas? Onko hampaasi hoidettu? Epäsiisteys ja haiseva suu ei innosta ketään seksiin!

Oletko miettinyt, mikä herätti aiemmin naisesi halut, oletko kokeillut sitä? Tai oletko kokeillut muuta kuin sitä samaa? Sekin voi ärsyttää ja viedä halut, kun tietää että mies tekee tuon vain saadakseen seksiä.

Itse ainakin haluaisin, että mies todella nauttii vartalostani ja sen hyväilemisestä, puhumattakaan nauttii kiihottumisestani ja nautinnostani! Eikä vain tee rutiininomaisesti tiettyjä juttuja: hieron vähän rintoja, näykkään vähän nänniä, hivelen alavatsaa ja naps, nainenhan on saanut nautintoa ja valmis kuumaan seksiin. Tai ettei mies käy suoraan nänneihin kiinni tai työnnä kättänsä jalkoväliin, auts! Siitä on nautinto kaukana!

Ihan vain vinkkinä, vaikket tätä halunnutkaan: olisiko kiva luopua puolesta omasta harrastusajasta ja ottaa kodista ja lapsesta vastuuta ja antaa vaimokkeen harrastaa? Tai yrittäkää harrastaa jotain perheenä, vaikka edes pitkiä kävelylenkkejä. Tiedän, että + 5 kg, joka ahdistaa vatsan- ja vyötärönseudulla voi saada naisen tuntemaan itsensä vähemmän haluttavaksi.  

 

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat