Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko paikalla ruoka-alan ammatilaisia tai mikrobiologiaa lukeneita:

Vierailija
21.07.2008 |

Pilaantuuko ruoka tosiaan pakasteessa? Siis muutenkuin rakenteen kärsimisen tai pakkaskuivumisen aiheuttama "pilaantuminen"; tapahtuuko sitä? Mitkä bakteerit lisääntyy -15:ssa?

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
21.07.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

ei enää -15 asteessa lisäänny, mutta jos tuoteessa on pakastaessa ollut mikrobeja, siis esim. ruokamyrkytysb., eivät ne sieltä häviä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla