Kerro paras lämmin voileipä reseptisi?
Kommentit (154)
Paahtoleivä alle, paistettu pekoni päälle, murskataan muutama valkosipulin kynsi siihen päälle ja vähintään puolisen senttiä paksu kerros emmentalsiivuja kruunuksi.
Mikroon niin että juusto kunnolla sulaa ja sitten herkuttelemaan.
M
Ei pysty jakaa hyviä reseptejä tsorgge.
Leipää, keijua, tomaattisardiinia ,ripaus suolaa,kinkkua.juustoa ja sitten uuniin noin 10-15min.Väliin voi vielä laittaa tomaatin siivun se kyllä tosin on tosi kuuma älä polta siinä suutasi.
Pestoo, motsarelloo, tomattiaa ja rouhitut pikku pippurit päälle.
Voileipä grilllissä paahdat leivät, vedät bbq n pohjalllle, grillattu kana currrylla maustetty, sipuuli, paprikamajoneeesi.
Paahtoleipä, salsaa pohjalle, tonnikala, feta, paprika ja juustoa päälle
Leipä uuniin ja sitten lämpösenä suuhun.
Nyrkillinen voita leivän päälle, uuniin ja kossu pakkaseen kylmettymään siksi aikaa.
Milloinkahan olisi viimeksi tullut tehtyä ihan suunnitellusti, yleensä tahtoo olla niin että kyseessä on sellainen kaapintyhjennyssafka. Eli vaikka leipä uhkaa vanheta, meillä ostetaan välillä ruisvuokaa, joka on kuitenkin iso paketti ja meinaa joskus jäädä syömättä kun leipää ei päivittäin syödä.
Siihen vain ketsuppia, tonnikalaa ja juustoa, joskus myös maustekurkkua.
Yllättävän hyvää vaikka eka kerralla suhtauduin vähän epäilevästi ruisleipään lämppäreissä.
Bruschetta tai eggs benedict. Tai paahdettu leipä missä paistettu kananmuna ja salaattia. Croque madame, croque monsieur ja croque mademoiselle.
Maalaisleipää ohuina viipaleina, valkosipulivoi-öljyseos,tomaattia ohuina viipaleina, pippuria, oreganoa/basilikaa/timjamia kuivattuna tai tuoreena ja pieni määrä vahvaa juustoa raastettuna päälle.
Miksi reseptin pitää olla lämmin?
Vierailija kirjoitti:
Voileipä grilllissä paahdat leivät, vedät bbq n pohjalllle, grillattu kana currrylla maustetty, sipuuli, paprikamajoneeesi.
Toiinen on vuokaleeipiä pellillle, vatkaat kananmuna ja juuustoraaasteen, paprikamaustettta sekaaan, ketsuppi leiiville, tonnnikala pääälle ja lopuuksi muna juuustoraaaste paprika pääällle ja pizzamaustettta vaikka päälllle.
Kasta ranskanleipä maitoon ja paista se pannulla pinnalta rapeaksi. Siihen kananmunaa, joka on pikkasen raaka sisältä. Paista vielä herkkusieniä siihen päälle ja Emmental-juustoraastetta päälle.
Hyvä kankkusruoka ainakin.
Maalaisleipää, vuohenjuustoa, ohuita omenasiivuja, tuoretta rosmariinia, ripaus pippuria. Lopuksi päälle hiukan juoksevaa hunajaa, kun leivät otetaan uunista.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Voileipä grilllissä paahdat leivät, vedät bbq n pohjalllle, grillattu kana currrylla maustetty, sipuuli, paprikamajoneeesi.
Toiinen on vuokaleeipiä pellillle, vatkaat kananmuna ja juuustoraaasteen, paprikamaustettta sekaaan, ketsuppi leiiville, tonnnikala pääälle ja lopuuksi muna juuustoraaaste paprika pääällle ja pizzamaustettta vaikka päälllle.
Jos kysyyt mitää on mehevyyys, niin tässsä se käy ilmii.
Vierailija kirjoitti:
Bruschetta tai eggs benedict. Tai paahdettu leipä missä paistettu kananmuna ja salaattia. Croque madame, croque monsieur ja croque mademoiselle.
Mikä on croque mademoiselle? Monsieur ja madame on tuttuja ennestään :)
Vierailija kirjoitti:
Kasta ranskanleipä maitoon ja paista se pannulla pinnalta rapeaksi. Siihen kananmunaa, joka on pikkasen raaka sisältä. Paista vielä herkkusieniä siihen päälle ja Emmental-juustoraastetta päälle.
Hyvä kankkusruoka ainakin.
Tuoo on tolllanen enemmmän "köyhäritari" tyyyyppinen.
Minuakin kiinnostaisi?