sacherkakun kuorrute
eilen tehty kakku ja täytetty aprikoosihillolla. Meneekö suklaasula eli kuorrute yön yli huonoksi jääkaapissa vai kannattaisiko kuorruttaa vasta huomenna?
odotan asiallisia vastauksia pls
Kommentit (4)
Tekisin tänään. Ehdit tehdä nimittäin uuden kuorrutuksen jos se ei jähmety oikealla tavalla.
Viileässä säilytys ok, mutta saattaa tulla vaaleita pilkkuja suklaan pintaan Ota juhlapäivänä ajoissa pois jääkaapista niin ne pilkut ei ole ongelma.
kiitos. Teen tänään ja koristelen marjoilla huomenna
ap
Sacherkakkua ei koristella marjoilla, enkä edes käsitä millä ne huomenna siihen meinasit liimata. Etsi nyt kunnon ohje.
Mitä alkuperäiseen kysymykseen tulee: Sacherkakku paranee ikääntyessään, eli on huomenna parempaa kuin tänään. Ikinä ei tarjoilla samana päivänä.
Ei se kuorrute miksikään mene ellei ole huonosti tehty.