PIKA-APU! Kauanko punajuuria pitää keittää, että kuoret irtoaa?
Kommentit (11)
Ei ne kuoret irtoa. Sekoitat nyt tomaatteihin.
Kypsäksi, vaikka kaupan punajuurista kuori ei lähde niin helposti kuin itse kasvatustyöstä.
Aika vaihtelee puolesta tunnista tuntiin.
Vierailija kirjoitti:
Kypsäksi, vaikka kaupan punajuurista kuori ei lähde niin helposti kuin itse kasvatustyöstä.
Aika vaihtelee puolesta tunnista tuntiin.
Okei, kiitos! Taidan sitten kuoria ne raakana.
Vierailija kirjoitti:
Kypsäksi, vaikka kaupan punajuurista kuori ei lähde niin helposti kuin itse kasvatustyöstä.
Aika vaihtelee puolesta tunnista tuntiin.
Missä ajassa kasvatustyöstä lähtee kuoret?
Ei nitä pidä kuoria! Kuorissa on kuitu ja ravintoaineet. Ja turhaa työtä.
Kuori raakana jos kypsennät ruoan joukossa, muuten väri irtoaa veteen jos keität vedessä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kypsäksi, vaikka kaupan punajuurista kuori ei lähde niin helposti kuin itse kasvatustyöstä.
Aika vaihtelee puolesta tunnista tuntiin.Missä ajassa kasvatustyöstä lähtee kuoret?
🤣 kasvatetuista, helkutin ennakoiva
Suosittelen - ota lusikalla yksi ja kokeile hammastikulla.
Kuoria ei kannata ennen keittämistä.
Rosolliin ei tarvitse olla täysin kypsiä.
Vain 1-2 cm vettä kulhon pojalle ja pestyt punajuuret sinne.Keität mikrossa n 13-15 min ,riippuen määrästä,kun haarukka uppoaa,valutat päälle kylmää vettä ja kuoret irtoaa.
Yöök oksensin.