Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

ja jos on niin miten sen löytää. Voisi yrittää yllättää rouvaa.

Sivut

Kommentit (41)

Näitä lukiessani ilmoitin miehelleni, että nyt aletaan etsintöihin. Olen myös sellainen nainen hjoka on saanut orgasminsa vain klittaa nuolemalla/hieromalla. Nyt kun mies meni caihtoon niin ensimmäistä kertaa elämässäni olen saanut myös "pano-orgasmin"! Ja useaan otteeseen, mutta vain jos olen tullut ensimmäisen kerran suuseksistä ym.  Toivottakaa onnea etsintöihini!

kyllä on. Minä olen etsinyt sen ihan itse - näin olen myös jakanut tietoa siitä kumppaneille. saan siis orgasmeja klitorisärsykkeellä ja "panemalla".

minulla oli sellainen päästä sopivasti muotoiltu hieromasauva jolla etsiskelin sitä.. =)

 

pidän kyllä parhaimpina orkkuina yhdistelmää tästä, ehkä se nautittavin orkku tulee kun mies nuolee mua ja käyttää tekopenistä mun tyydytykseen. Saan tätä tosin aivan liian harvoin - tunnen itseni halujeni kanssa typeräksi, miehelleni riittää kerran viidessäviikossa peruspano, johon en aina edes kerkiä mukaan kun homman on ohi. Joudun siis  järkkäilemään omat orgamini pääsääntöisesti ihan itse. ja joskus tuntuu että pää halkeaa - miksi juuri minulla on mies jota seksi ei kiinnosta. Miksi ?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Itse epäilin koko g pisteen olemassaoloa. Mies kuitenkin jollain ilveellä minulta sellaisen löysi. :D Enää ei ole epäilystäkään sen olemassaolosta.

Vinkkinä tosiaan tuo, sormien koukistaminen. Itsellä parhaalta tuntuu kun mies "tökkii" g pistettä.

 

Onnea etsintöihin vaan kaikille!

Uskon, että osalla naisista on g-piste, osalla ei. Minulla se on tosi herkkä ja kaiken lisäksi turpoaa niin isoksi kun olen kiihottunut, että kukaan ei ole niin tampio, ettei tuollaista löytäisi. Tästä päättelen, että vain osalla on g-piste, koska jos se olisi kaikilla tällainen kuin minulla, kenenkään jolla on joskus ollut sormet pillussa ei tarvitsisi kysellä missä se on saati onko sitä olemassa.

N23

on se kaikilla vaikka eivät ehkä tiedostaminulla siinä kohtaa vahva lihaskimppu ja ejakuloin satunnaisesti

hyvä ohje tuossa ylempänä, sijaitsee emättimen etusäinämässä

ensimmäinen kerta yllätti totaalisesti, luulin ensin että meni pissat mutta ei haissut eikä maistunut pissalleniin se on eri asia. Oma mieheni ei sormin ole siihen osunut vaikka on kovasti yrittänyt, mutta asennoista parhaaksi (itselleni...) olen huomannut sellaisen että ratsastan päällä, kasvot miehen kasvoja kohti, ja kun alkaa tuntua siltä vedän miehen käsivarsista ylöspäin, mutta ei saa nousta ihan kokonaan istumaan, vaan (tää on miehelle tosi hankala asento pitää) jää silleen selkä kaarelle siihen niin siinä tulee painetta sopivasti häpyluulle (-kummulle?), ja miehen elin osuu just oikeeseen kohtaan - ja varmuus g-pisteen olemassaolosta on taas saatu. Sen tosin itse löysin vasta tänä keväänä, ja seksiä on kuitenkin tullut harrastettua jo 10 vuotta. Että good luck, mutta älä mainosta etukäteen kun ei koskaan voi tietää löytyykö vai ei. Riippuu se monesta muustakin asiasta kuinka hyvältä tuntuu.

on löytynyt. En osaa sinua neuvoa miten sen löydät koska vaimosi on paras asiantuntija mutta ehkä se kertoo jotain että nainen ejakuloi eli silloin piste on todennäköisesti löytynyt. Mulla muuten ainakin vaihtelee tuon kuukautiskierron mukaan se, miten herkkä olen. Eli kannattaa varmastikin siinä vaimon kierron puolivälissä yrittää sitä etsiskellä :)

Ei mitään naisen G-pistettä ole, ei ole myöskään naisen emätinorgasmia. Kaikki niin väittävät valehtelevat ja feikkaavat orgasminsa. Parhaiten nainen saa orgasmin suuseksillä TAI yhdynnässä kun klitorista ärsytetään esim. sormin.N37

Kyllä G-piste on olemassa, ainakin minulla ;-)Löytyy helpoimmin kun nainen on selällään ja mies tulee sisään lähetyssaarnaaja-asennossa, mutta niin, että naisen jalkapohjat ovat miehen rintaa vasten. Ja siitä sitten naidaan. Miehen on syytä olla tässä asennossa tarkkana, koska hän tulee naiseen sisään sellaisessa kulmassa, että tuntuu tosi voimakkaasti, ja nainen on saavassa asemassa, eli hän ei voi vaikuttaa kuinka nopeasti, kuinka syvälle ym. Kuuntele siis naistasi, ja etene hellästi...Iloisia etsimishetkiä...

t. nainen 35v., joka saa aina yhdynnässä orkun, muttei suuseksissä.

En oikein uskonut, että mulla olisi sitä ja halusin kokeilla. Katsoin netistä ensimmäisiä kertoja pornokuvia (en yleensä katsele) ja olin tosi kiihottunut. Samalla hieroin sormilla emättimen etuseinämää. Tunnustelin, missä tuntui parhaalta, eikä se kohta ollut kovin syvällä, ehkä ekan nivelen kohdalla. Piti kyllä hakea jonkin aikaa, kun siinä on joku lihaspatti. Kun sen löysi, se kohta tuli paremmin esille (varmaan turposi vähän), ja aloin hieroa sitä, kunnes... sain orgasmin.Samoin mieheni joskus hieroo mulle siitä orkun niin, että makaan mahallani ja hänen peukalonsa hieroo g-pistettä, etu- ja keskisormet on kevyesti klitan päällä, mutta kosketus ei ole siihen niin kova, että sitä kautta saisin orkun (mulla vaatii kovaa hinkkausta).Mulla on hankalampi saada noin, kestää pidempään eikä ero ole niin iso, joten kovin usein ei tuohon ryhdytä. Orkku tuntuu jotenkin syvemmällä, mutta ei ole niin raju, kuin joskus klittaorkku.Yhdynnässä en ole saanut g-pisteorkkua, näköjään myös g-pisteeni vaatii siihen nähden kovempaa käsittelyä. Lihakset on kyllä kunnossa, kun voin saada pelkästään niitä puristamalla orkun. Yhdynnässä ei toi mulla toimi.Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla