Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Jauhenliha pitää ruskistaa ensin kokonaisena köntsänä kauttaaltaan ennen hienontamista

Vierailija
08.01.2019 |

Tämä on ihan ammattikokin antama vinkkisuositus. Kokeileppa ja yllätyt ilosesti.

Kommentit (23)

Vierailija
1/23 |
08.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi?

Vierailija
2/23 |
08.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä on jauhenliha? Ja joo, samaa mieltä. Pitää myöskin ensin pestä se köntsä kuumalla vedellä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/23 |
08.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Haluaisin ostaa tätä jauhenlihaa, mutta mistään kaupasta ei ole vielä löytynyt. 

Vierailija
4/23 |
08.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miksi?

Pysyy näin mehukkaampana sisältä, vähän sama kuin entrekote pihviä paistattaessa, tosin pannun pitää olla kuuma.

Vierailija
5/23 |
08.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen tehnyt näin jo pitemmän aikaa, mutta missä yllätys?

Vierailija
6/23 |
08.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tämä on ihan ammattikokin antama vinkkisuositus. Kokeileppa ja yllätyt ilosesti.

Myös kun paistetaan raakaa lihaa, lasta pitää pestä tai vaihtaa toiseen, kun käsitellään sitä lihaa myöhemmin kypsänä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/23 |
08.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

tottakai mitä isompia kokkareita jäää sitä mehukkaampia ne on kuin pieneksi silpuksi hajoitettu liha johon jotkut laittaa jotain kastikepaskaa vielä päälle

Vierailija
8/23 |
08.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jauhenliha pitää myös pestä tiskiaineella harjaamalla ennen käyttöä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/23 |
08.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mieheni paistaa jauheNlihan aina noin ja on kyllä parempaa kuin minun paistama.

Itse aina pilkon samantien, vaikea opetella uutta tapaa, kun yli 20 vuotta toiminut näin.

Vierailija
10/23 |
08.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Haluaisin ostaa tätä jauhenlihaa, mutta mistään kaupasta ei ole vielä löytynyt. 

Jauhe on niin harvinainen eläin, että sen jauhelihaa saa vain harvoin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/23 |
09.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jauhenlihan paistaminen ei ole sama asia kuin pihvin paistaminen.

Vierailija
12/23 |
09.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko tämä nyt jotain pilaa?

Olen opetellut ruokaa laittamaan, jauhelihassa on niin paljon jotain nestettä että on sama kuin keittäisi sen?

Siis ekana pesu ja könttinä paisto.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
13/23 |
09.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muistakaa myös hyödyntää makaronin keitinvesi. Pitikö se muuten pakastaa ennen käyttöä?

Vierailija
14/23 |
09.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kotikokin tavallisella keraamisella/valurautaliedellä kiehuu, paistoitpa kokonaisena taikka osissa. Ammattikokeilla on induktio taikka kaasu käytössä, olennainen ero lopputuloksessa. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/23 |
09.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Onko tämä nyt jotain pilaa?

Olen opetellut ruokaa laittamaan, jauhelihassa on niin paljon jotain nestettä että on sama kuin keittäisi sen?

Siis ekana pesu ja könttinä paisto.

Paistan kaasulla.

Vierailija
16/23 |
09.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ohuet sivut on aika hankala ruskistaa kokonaisesta köntsästä.

Vierailija
17/23 |
09.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei mitään eroa lopputuloksessa. Hirveetä säätämistä, että saa vähän palanutta pintaa jauhen lihaan. Ei se liha ole mikään vesitiivis pakkaus, mistä neste ei karkaa, jos sen paistaa kuumalla pannulla :D

Jauhelihan pitää olla pehmoista ja mehevää, eikä semmoista kuivaa koppuraa, mitä noilla "huippukokkien" ohjeilla tulee.

Vierailija
18/23 |
09.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Toimiiko tämä sama neuvo sisäfileeseen? Paista kokonaisena ennen hienontamista.

Vierailija
19/23 |
09.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

0/5

epätoivoinen yritys toistaa legendaarinen jauhenliha ketju

Vierailija
20/23 |
09.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tietenkin, että pysyy mehukkaampana. 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kuusi viisi