Minkä kanssa jouluna syödä erilaisia espanjalaisia ja italialaisia leikkeleitä?
Ostin otsikossa mainittuja "erikoisuuksia" jouluksi: mm. Proscuittoa, serranon kinkkua, salamia, salsicciaa, chorizoa jne leikkeleinä Onko joululeivät liian voimakkaan makuisia näiden kanssa, pitäisikö syödä paljaaltaan vai sopisiko esim. lappilainen ohrarieska?
Kommentit (11)
Saaristolaisleipä, hunajameloni, viikunat, vehnäpatonki.
Melonipalojen kanssa laittaisin tarjolle.
Kyllähän nuo maistuvat rieskarullassa hyvälle, mutta jotakin levitettä vähän väliin esim. voita tai majoneesia.
Eihän noita leivän päälle panna! Googleta kuvahauksi antipasto misto, niin saat tarjoiluehdotuksia.
Nuohan yleensä syödään erilaisten juustojen ja tiettyjen hedelmien kera (rypäleet, päärynä, omena). Ja yleensä oluen tai punaviinin kyytiäisenä.
Minä söisin varmaan kissan kanssa.
Juustojen, viikunoiden, päärynän, omenan, oliivien ja ruislastujen/voileipäkeksien kanssa.
Meillä noita syödään sekä perheen kanssa että ihan yksinkin.
Tillä on sitten Lidlin joulu, vai?
Kylmäpaloihin.