Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Onko ravintolapäällikkö isokin pomo?

Vierailija
26.11.2018 |

Saisinko olla kunnon JOHTAJA jos pyrkisin ravintolapäälliköksi?

Kommentit (19)

Vierailija
1/19 |
26.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

up

Vierailija
2/19 |
26.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tarjoilija/kokki, joka tekee normityönsä lisäksi vielä paperihommat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/19 |
26.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riippuu paikasta, mutta ei tuo missään varsinainen korkean statuksen homma ole.

Vierailija
4/19 |
26.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vähän samaa tasoa kuin joku mäkkärin vuoropäällikkö.

Vierailija
5/19 |
26.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

...siis kyllähän päällikkö on aina päällikkö...

Vierailija
6/19 |
26.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

No kyseessä on ravintolan operatiivinen pomo, so. paikan työnjohtaja. Jos ketjurafla kyseessä, vastaa hän tietenkin edelleen omille hallinnollisille esimiehilleen tai paikan erilliselle omistajalle, mutta vastuu ja valta on suuri.

Vuoropäälliköt ovat ravintolapäällikön alaisia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/19 |
26.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan vtun kova Rane oisit.

Vierailija
8/19 |
26.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

No kyseessä on ravintolan operatiivinen pomo, so. paikan työnjohtaja. Jos ketjurafla kyseessä, vastaa hän tietenkin edelleen omille hallinnollisille esimiehilleen tai paikan erilliselle omistajalle, mutta vastuu ja valta on suuri.

Vuoropäälliköt ovat ravintolapäällikön alaisia.

ja palkka pieni. Reilusti alle kolmen tonnin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/19 |
26.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kunnon JOHTAJA :DD Sääliksi käy sun alaisiasi tuolla asenteella.

Vierailija
10/19 |
26.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oikea kysymys kuuluu: -Onko ravintolapäälliköllä aikaa kuunnella ja keskittyä asiakkaiden antamaan asialliseen palautteeseen?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/19 |
26.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos on yksityisen omistama paikka niin olet oikeasti omistajan juoksupoika

Vierailija
12/19 |
26.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ravintolan johtaja on omistaja

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/19 |
26.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

onhan se asiantuntija.

Vierailija
14/19 |
26.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ravintola-alalla kaikki on omasta mielestään päälliköitä. Ja sitten käyttäydytään työkaveria kohtaa sitä mukaa....helkkarin karsea ala.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/19 |
26.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

No kyseessä on ravintolan operatiivinen pomo, so. paikan työnjohtaja. Jos ketjurafla kyseessä, vastaa hän tietenkin edelleen omille hallinnollisille esimiehilleen tai paikan erilliselle omistajalle, mutta vastuu ja valta on suuri.

Vuoropäälliköt ovat ravintolapäällikön alaisia.

ja palkka pieni. Reilusti alle kolmen tonnin.

Riippuu paikasta. Miehelläni jonkinverran yli 3tuhatta.

Tekee ihan normi tarjoilijan hommaa vuoron vastaavana, enemmän on toimistohommaa kuitenkin. Tekee työvuorolistat, hoitaa saikkuihin sijaiset tai tekee itse enemmän hommia. Hoitaa tilauksia, päävastuu että varastossa tarpeeksi juomia yms. Vastaa palautteisiin. Jne. Aikalailla voi itse vaikuttaa omaan työhönsä ja vuoroihinsa. Enemmän päiväpainotteista kun pelkällä tarjoilijalla.

Vierailija
16/19 |
26.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se joka on ekana mikrolla on kovin fyyrer...

Vierailija
17/19 |
26.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

No kyseessä on ravintolan operatiivinen pomo, so. paikan työnjohtaja. Jos ketjurafla kyseessä, vastaa hän tietenkin edelleen omille hallinnollisille esimiehilleen tai paikan erilliselle omistajalle, mutta vastuu ja valta on suuri.

Vuoropäälliköt ovat ravintolapäällikön alaisia.

ja palkka pieni. Reilusti alle kolmen tonnin.[/quote

Eli paljonko?

Vierailija
18/19 |
26.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

No kyseessä on ravintolan operatiivinen pomo, so. paikan työnjohtaja. Jos ketjurafla kyseessä, vastaa hän tietenkin edelleen omille hallinnollisille esimiehilleen tai paikan erilliselle omistajalle, mutta vastuu ja valta on suuri.

Vuoropäälliköt ovat ravintolapäällikön alaisia.

ja palkka pieni. Reilusti alle kolmen tonnin.[/quote

Eli paljonko?

Kokemuksesta riippuen TES-tuntipalkka on välillä 14,86 - 15,75. Tuo 15,75 on yli 10 vuoden kokemuksen palkkaluokka. Eli kymmenen vuoden jälkeen voi päästä noin 2500-2600e/kk palkkaan.

Toki on huomioitava lisät, joita tulee esim. illoista, pyhistä ja ravintola-alalle tyypillisistä ylitöistä eli voihan se siihen 3000e/kk mennä hyvinkin. Ja sopimuspalkkojen kanssa eri juttu. Mut peruspalkka 40h/vko ei kummoinen ole.

Minä en ottaisi ravintolapäällikön paikkaa vastaan, vaikka maksettaisiin. En missään nimessä. Palkkaus suorastaan naurettava verrattuna siihen, kuinka paljon sille työlle pitää oikeasti antaa ja miten hektistä ja stressaavaa se on. Lisäksi töitä on usein aivan liikaa ja päivät venyvät, joka suunnalta erilaisia vaatimuksia ja samalla pitäisi vielä innovoida ja kehittää firman toimintaa ja taloutta.

Olen työskennellyt tarjoilijana ja nähnyt mitä se päällikköjen työ on. Jo ihan rivitarjoilijan työ on melkolailla kuraa, mutta ravintolapäälliköillä se nousee potenssiin 10.

Muistin juuri miten onnellinen olenkaan, kun pääsin kaksi vuotta sitten pois ravintola-alalta.

Vierailija
19/19 |
26.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kylläpä huonosti tiedät :) Tai sitten et osaa neuvotella palkkaasi.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kolme neljä