Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Joulukinkun kamara

Vierailija
22.11.2018 |

Voiko sitä jotenkin hyödyntää? Joissain kokkiohjelmissa paistetaan kamaraa rapsakaksi. Onko se samaa kamaraa?

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
22.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tiedä mutta joskus siitä törötti sian ihokarvoja kun tarkemmin katsoi ennen paistoa. Enpä viitsisi syödä.

Vierailija
2/2 |
22.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aasialaiset tekevät possunnahasta sipsejä. Nahka muistaakseni ensin keitetään vedessä, sitten kuivataan ja lopuksi keitetään öljyssä, jolloin se laajenee vähän kuin popcorn. Eiköhän netistä löydy reseptikin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä seitsemän yhdeksän