Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Master chef Autralia

Vierailija
22.11.2018 |

Miksi tässä painestissä paistetaan 3kg sieniä, kun ne on vain pieni osa annosta. Lautaselle päätyy vain muutama sienen pala. Mitä ne lopuilla tekee?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
22.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siinä on aina sama juttu. Kokonaisesta kalasta käytetään vain pieni pala. Kamalaa tuhlausta!

Vierailija
2/4 |
22.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Noissa ohjelmissa on nämä seikat mietitty aika tarkkaan, varsinkin kun korostavat ettei saa tulla liikaa hävikkiä. Ylimääräiset annokset sun muut syövät usein kilpailijat itse tai keskenään, tai ne käytetään uudelleen muuten.

Mutta katsojista se voi näyttää tuhlailevalta, varsinkin ne haasteiden rönsyilevät ainespöydät. Tositeeveessä näihin on paljon kikkoja ja editoidaan paljon, esim. jälkiruuat pitää maistaa ennen sulamista ja lämpimät ennen viilenemistä jne.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
22.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuvaus- ja äänitysryhmien edustajat ovat tyytyväisiä, koska iltaruoat on varmistettu kuvausten aikana?

Ehkä ruoat kulkevat kylmälaukuissa osallistujien mukana majoituspaikkaan, jossa he kokkaavat?

Oletan, että kasvikset jne. lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

Vierailija
4/4 |
22.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kun oli se jäteruokahaaste, sanottiin, että kaikki hävikki lahjoitetaan juuri sille järjestölle. Järjestö kerää hävikkiruokaa hyväntekeväisyyteen.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kahdeksan kolme