Master chef Autralia
Miksi tässä painestissä paistetaan 3kg sieniä, kun ne on vain pieni osa annosta. Lautaselle päätyy vain muutama sienen pala. Mitä ne lopuilla tekee?
Kommentit (4)
Noissa ohjelmissa on nämä seikat mietitty aika tarkkaan, varsinkin kun korostavat ettei saa tulla liikaa hävikkiä. Ylimääräiset annokset sun muut syövät usein kilpailijat itse tai keskenään, tai ne käytetään uudelleen muuten.
Mutta katsojista se voi näyttää tuhlailevalta, varsinkin ne haasteiden rönsyilevät ainespöydät. Tositeeveessä näihin on paljon kikkoja ja editoidaan paljon, esim. jälkiruuat pitää maistaa ennen sulamista ja lämpimät ennen viilenemistä jne.
Kuvaus- ja äänitysryhmien edustajat ovat tyytyväisiä, koska iltaruoat on varmistettu kuvausten aikana?
Ehkä ruoat kulkevat kylmälaukuissa osallistujien mukana majoituspaikkaan, jossa he kokkaavat?
Oletan, että kasvikset jne. lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.
Kun oli se jäteruokahaaste, sanottiin, että kaikki hävikki lahjoitetaan juuri sille järjestölle. Järjestö kerää hävikkiruokaa hyväntekeväisyyteen.
Siinä on aina sama juttu. Kokonaisesta kalasta käytetään vain pieni pala. Kamalaa tuhlausta!