Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Työpaikan lounasravintolassa lämmitetään kertaalleen tarjolla ollut ruoka uudelleen, ja tarjolla ollut salaatti laitetaan uudestaan tarjolle

Vierailija
18.11.2018 |

seuraaville lounastajille jotka tulevat myöhemmin. On siis ns 2 kattausta.
Onkohan tämä ihan relevanttia? Ilmankos on ollut useinkin vatsa kipeänä kun ole syönyt uudelleen lämmitettyä ruokaa ja salaattia joka on lojunut räävittävänä koko aamupäivän.
Nyt kuljetan omat eväät töihin.

Kommentit (28)

Vierailija
1/28 |
18.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kai tiesit, että meillä on ravintoloita, joiden idea perustuu juuri tuohon eli kertaalleen tarjolla ollut ruoka tarjoillaan uudelleen.

Vierailija
2/28 |
18.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

No ei noin toimita ainoassakaan vastuullisessa ravintolassa.

Ainakaan tavalla jonka sinä annat ymmärtää tapahtuvan. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/28 |
18.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuohan on hyvä konsti saada norot ja salmonellat leviämään.

Ilmoitus terveysviranomaisille.

Vierailija
4/28 |
18.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tiedätkö mitä relevantti tarkoittaa?

Vierailija
5/28 |
18.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

No ei todellakaan ole. Löytyykö ruokapaikan Oiva raporttia täältä. Vinkkaa elintarvikevalvojalle...

Oiva raportit

https://www.oivahymy.fi/hae-yrityksia/

Vierailija
6/28 |
18.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yäk!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/28 |
18.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

No ei todellakaan ole. Löytyykö ruokapaikan Oiva raporttia täältä. Vinkkaa elintarvikevalvojalle...

Oiva raportit

https://www.oivahymy.fi/hae-yrityksia/

Joka ikinen suomalainen ravintola on pakotettu olemaan mukana tuossa Oiva-tarkastuksessa. 

Vierailija
8/28 |
18.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Epäilen vahvasti. Mistä sait tämmöisen tiedon?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/28 |
18.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko tuossa tarkastuksessa mukana koulut? Koskeeko samat hygienia ja laatukriteerit myös niitä?

Vierailija
10/28 |
18.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niin, entä sitten? Tiesitkö, että salaattibaareissakin seisoo aamusta iltaan ne samat salaatit? Ja ruoan uudelleen lämmittämisessäkään ei ole mitään tavatonta. Suurin osa ihmisistä tekee kotonakin niin jatkuvasti eikä kukaan sen vuoksi sairastu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/28 |
18.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Onko tuossa tarkastuksessa mukana koulut? Koskeeko samat hygienia ja laatukriteerit myös niitä?

Koskee ja koulujen hygieniatasoon voi kyllä luottaa. Olen itse koulun keittiöllä töissä ja meitä valvoo terveystarkastajien lisäksi omat pomot. Kokemuksesta voin vakuuttaa, että kouluissa hygienia on kohdillaan.

Vierailija
12/28 |
18.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Onko tuossa tarkastuksessa mukana koulut? Koskeeko samat hygienia ja laatukriteerit myös niitä?

Kyllä koskee. Paikkakunnan koulut näyttivät olevan siellä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/28 |
18.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Niin, entä sitten? Tiesitkö, että salaattibaareissakin seisoo aamusta iltaan ne samat salaatit? Ja ruoan uudelleen lämmittämisessäkään ei ole mitään tavatonta. Suurin osa ihmisistä tekee kotonakin niin jatkuvasti eikä kukaan sen vuoksi sairastu.

Vähän eri juttu kotona, kuin paikassa, jossa kymmenet käsiparit lääppivät ruokia ja kymmenet ihmiset aivastelevat ja yskivät.

Vierailija
14/28 |
18.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Niin, entä sitten? Tiesitkö, että salaattibaareissakin seisoo aamusta iltaan ne samat salaatit? Ja ruoan uudelleen lämmittämisessäkään ei ole mitään tavatonta. Suurin osa ihmisistä tekee kotonakin niin jatkuvasti eikä kukaan sen vuoksi sairastu.

Suurkeittiöt ovat hieman eri asia kuin kotikeittiö. Ruokalassa tarjolla ollut buffet ruoka on lopulta pöpöjä täynnä, kun se vielä kertaalleen lämmitetään. Muutama asiakas noropärske sekaan ja voila....

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/28 |
18.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Niin, entä sitten? Tiesitkö, että salaattibaareissakin seisoo aamusta iltaan ne samat salaatit? Ja ruoan uudelleen lämmittämisessäkään ei ole mitään tavatonta. Suurin osa ihmisistä tekee kotonakin niin jatkuvasti eikä kukaan sen vuoksi sairastu.

Alapeukuttajilla ei ole mitään käsitystä todellisuudesta. Iät ajat kouluissakin on laitettu tarjolle edellispäivältä jäänyttä ruokaa.

Vierailija
16/28 |
18.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oiva raportti on sikäli harhaanjohtava, että tarkastajat vain käyvät paikan päällä. Ei siis seurata miten työskentely tapahtuu ja mitä työtapoja noudatetaan.

Vierailija
17/28 |
18.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Niin, entä sitten? Tiesitkö, että salaattibaareissakin seisoo aamusta iltaan ne samat salaatit? Ja ruoan uudelleen lämmittämisessäkään ei ole mitään tavatonta. Suurin osa ihmisistä tekee kotonakin niin jatkuvasti eikä kukaan sen vuoksi sairastu.

Suurkeittiöt ovat hieman eri asia kuin kotikeittiö. Ruokalassa tarjolla ollut buffet ruoka on lopulta pöpöjä täynnä, kun se vielä kertaalleen lämmitetään. Muutama asiakas noropärske sekaan ja voila....

Mutta noin se nyt vain käytännössä menee ja se on ihan laillista.

Vierailija
18/28 |
18.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Niin, entä sitten? Tiesitkö, että salaattibaareissakin seisoo aamusta iltaan ne samat salaatit? Ja ruoan uudelleen lämmittämisessäkään ei ole mitään tavatonta. Suurin osa ihmisistä tekee kotonakin niin jatkuvasti eikä kukaan sen vuoksi sairastu.

Alapeukuttajilla ei ole mitään käsitystä todellisuudesta. Iät ajat kouluissakin on laitettu tarjolle edellispäivältä jäänyttä ruokaa.

Kyllä, jos se ei ole käynyt buffassa, niin sen voi laittaa tarjolle vielä seuraavana päivänä. Buffassa olleet menee bioon.

Vierailija
19/28 |
18.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oikeastiko porukka luulee, että esim kauppojen salaattibaarit tyhjätään monta kertaa päivässä? Tai edes joka päivä? :D Useimmiten siellä on kaksi päivää samat salaattiastiat. Siksi niihin merkitään päivämäärät, jolloin ne on avattu. Tämä on ihan omavalvontasuunnitelman mukainen toimintatapa.

Vierailija
20/28 |
18.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Niin, entä sitten? Tiesitkö, että salaattibaareissakin seisoo aamusta iltaan ne samat salaatit? Ja ruoan uudelleen lämmittämisessäkään ei ole mitään tavatonta. Suurin osa ihmisistä tekee kotonakin niin jatkuvasti eikä kukaan sen vuoksi sairastu.

Alapeukuttajilla ei ole mitään käsitystä todellisuudesta. Iät ajat kouluissakin on laitettu tarjolle edellispäivältä jäänyttä ruokaa.

Niin meilläkin, mutta se ei ole ollut tarjolla. Linjastossa tarjolla olleet ruoat menee roskiin.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän yhdeksän seitsemän