Vieraita tulossa syömään ja haluaisin tarjota heille jotain todella herkullista
Eli ideoita kaipaan? Ei erikoisruokavaliota tai allergioita.
Kommentit (13)
No mun mielestä pestopasta on namia. Siihen paahdettuha cashew-pähkinöitä, kirsikkatomaattia ja mozzarellaa.
Ja jälkiruuaksi triflé.
ei erityisruokavaliota tai allergioita??!!
mitä ihmeen sairaita sikoja! vuonna 2018!
Mulle kelpaisi nyt syksyllä parhaiten ihan paahtopaisti, karamellisoidut sipulit yms.kasvikset, paistikastike ja perunamuusi tai Hasselbackan perunat.
Jälkiruuaksi unelmatorttupalanen ja joku hyvä kahvi.
Her-kullista...mmmh kuulostaa hyvältä.
Minusta joku tattirisotto ja saksahirvenkruunukyljys kuulostaisi hyvälle. Jälkiruuaksi kunnon omenastruudel tai hapankirsikkapiiras. Tai hyvä juustolautanen. Pannakotta jonkun hapokkaan marjakompotin kera.
Joku piirakka on helppo ja halpa esim feta-pinaatti tai sieni-sipuli, salaattia ja hyvää juomaa. Riippuu myös vähän siitä, pidätkö illanistujaiset, joihin tuo piirakka-salaattisysteemi sopii vai illalliset tai päivälliset?
Lanttukiisseli on takuuvarma alkuruoka, joka kerää kehut kaikilta. Varsinkin, kun teet sen silliliemeen.
Maksamakkarakeitto on sitten ihan mukava väliruoka, eräänlainen ”keittiön tervehdys” kotioloissa. Googleta ”äityliinin maksamakkarakeitto”, niin saat parhaan reseptin.
Pääruuaksi oliiviöljyssä uppopaistettu porsaankassler kermakastikkeessa ja iso vadillinen keitettyä hillosipulia.
Jälkiruuan kanssa vähän yllättäisin. Karamellisoitu edellisviikkoisen kiljun mäski on elämys kokeneimnallekin kulinaristille.
Juomat oman maun ja mieltymysten mukaan.
Porukalla vaan Raxiin ja kaikki kokoaa Raxi-boksiin mieluista evästä. Alkon kautta kotiin ja naaaam. Eiku...
Turhaan tuota täällä kysyt. Tiedät itse parhaiten kavereidesi ruokamieltymykset. Täällä sataa alapeukkua, vaikka perkelettä ehdottaisi.
Vierailija kirjoitti:
Lanttukiisseli on takuuvarma alkuruoka, joka kerää kehut kaikilta. Varsinkin, kun teet sen silliliemeen.
Maksamakkarakeitto on sitten ihan mukava väliruoka, eräänlainen ”keittiön tervehdys” kotioloissa. Googleta ”äityliinin maksamakkarakeitto”, niin saat parhaan reseptin.
Pääruuaksi oliiviöljyssä uppopaistettu porsaankassler kermakastikkeessa ja iso vadillinen keitettyä hillosipulia.
Jälkiruuan kanssa vähän yllättäisin. Karamellisoitu edellisviikkoisen kiljun mäski on elämys kokeneimnallekin kulinaristille.
Juomat oman maun ja mieltymysten mukaan.
Pieleen meni. Lanttukiisseli oli hauska mutta silliliemi meni överiksi, ja parempi sijoitus on tietysti jälkiruoka. Maksamakkarakeitto ei ole mikään väliruoka tai kokin tervehdys, se on alkukeitto. Kassler ei ollut hauska. Kiljun mäski oli floppi, ihan kuin mielikuvitus olisi loppunut kesken. Ei jatkoon.
Mustan miehen makkaraa kaikille ja joka reikään.
Vierailija kirjoitti:
Mustan miehen makkaraa kaikille ja joka reikään.
Kunnon paksu makkara uppoaa niin vieraisiin kuin isäntääkin.
Ehdotan merellistä menua:
Alkupala: kampasimpukoita (paistetaan voissa ja valkosipulissa, maustetaan limellä yms.)
Sen kanssa salaatti, jossa vuonankaalia, vaaleanpunaista greippiä, avokadoa ja ranskalainen öljyksatike.
Pääruoka: kuhafileet ja piparjuuri creme fraiche, lisukkeeksi bataatti-porkkanapyree, koristeena herneenversoja.
Jälkiruoka: Vadelmasorbetti.
Paahdettua kaalia, paistettuja punajuuria ja tabbulahia.