Olisipa kiva ostaa leivänpaahdin ja syödä rapeaa leipää ja marmeladia
Kommentit (9)
On se joo, jos syöt jatkuvasti. Jos syöt silloin tällöin, on ihan terveellistä. Mä käytän leivänpaahdinta joka päivä.
Jos sinulla on liesi, jossa on perinteiset valurautalevyt, et tarvitse paahdinta. Putsaa levyn pinta, lämmitä levy, ja laita leipäviipale levylle paahtumaan. Ole tarkka murujen kanssa, syttyvät helposti palamaan.
Ei sitä joka päivä tarvi syödä. Lainaa vaikka kaverilta/sukulaiselta/naapurilta paahdinta pariksi päiväksi jos et halua laittaa paria kymppiä oman ostamiseen.
Itsekin olen ajatellut ostaa leivänpaahtimen. Silloin tällöin voi paahtaa vaaleaakin leipää, mutta ruisleipä vasta hyvää onkin paahdettuna, ja terveellistäkin vielä.
mikä olisi hyvä paahdin? viimeksi oli vain sellainen joka lämmitti leivän, ei ollut rapeaa.
Kontissa ja kirppiksillä näkee usein paahtimia myynnissä. Jos heittää kolmen myymälän kierroksen, niin melko varmasti tärppää ja alle kympillä yleensä.
Ostin Halpa-Hallista, maksoi 9,90 €. Täysin toimiva. Ollut nyt käytössä 1,5 v. joka päivä.
On kyllä niin yksinkertainen laite, että on helppo uskoa halpismallien pelittävän siinä missä kalliimmatkin.
Semmoinen iso aukkoinen, johon mahtuisi karjalanpiirakat, voisi olla hyvä. Ne vasta hyviä ovat, päältä kuuman rapeina, sisältä vähän kylmänä, voi, voi kun herahtaa vesi kielelle, kun ajattelee miten piirakan päällä sulaa voi.
Etkö koskaan syö mitään muuta kuin terveellisiä ruokia? Eihän paahtoleipääkään mussuteta joka päivä.