Sinä joka olet huolissasi lihan karsinogeeneistä, vältteletkö myös palmuöljyä?
Kommentit (4)
Niinpä. Kun katsoo mitä esim. vegaanijuustoissa on, niin huomaa että niihin ängetään kaikki haitalliset kasviöljyt ja lusäksi karrageenia sakeuttamiseen. Hyi, en kelpuuttaisi edes ilmaiseksi.
Kyllä.
Kuten myös tupakkaa,palonestoaineita, flataatteja, parabeeneja, teflonia.
Suosin luonnonkosmetiikkaa ja pesuaineita.
Ostan luomua ,pesen kasvikset hyvin.
Karsinogeenisessä mielessä kana ja kala eivät ole yhtään parempia vaihtoehtoja kuin punainen liha .
Lihajalosteet pitäisi kieltää kokonaan.
Suomalainen ,kasvatettu, uunissa paistettu kala varmaan paras vaihtoehto.
Savukala ja savustettu /grillattu liha /kana ne pahimmat.
Harmi ettei kaikelta vaan voi välttyä nykypäivänä.
Kukaan ei tiedä mitä kaikki altistus yhteensä aiheuttaa lopulta.
En ole kysymyksen kohderyhmää kun syön lihaa, mutta välttelet palmuöljyä sen epäeettisyyden vuoksi. En ymmärrä miksi öljy pitää rahdata tänne toiselta puolen maailmaa, kun vaihtoehtoja on esim. rypsi tai auringonkukka. (Lihat syön pelkästään kotimaisina)
Yritän minimoida kulutukseni niin hyvin kuin pystyn.