Sushia aloittelijalle
Olin isommassa kauppakeskuksessa, jossa oli tiski, jossa erilaisia sushi-paloja. Kaikissa oli sellainen valkoinen sentin, pari reunus. Mitä ainetta se on? Kertokaa nyt vähän, mitä nuo palat oikein ovat. Hinnat olivat kalliita, joten en halua ostaa, jos en voikaan syödä. Syödäänkö ne sellaisenaan?
Kommentit (7)
Tavallista esim. perus Kikkoman-soijakastiketta vai jotain muuta? ap
Vierailija kirjoitti:
Tavallista esim. perus Kikkoman-soijakastiketta vai jotain muuta? ap
Kikkoman käy erittäin hyvin, eikä se ole mitenkään ”perus” vaan laadukas merkki:
Vierailija kirjoitti:
Tavallista esim. perus Kikkoman-soijakastiketta vai jotain muuta? ap
Kikkoman on ihan hyvä. Wasabitahna on myös hyvä, sitä saa tavismarketista. Varo sen kanssa, on aika tulista:D
Vierailija kirjoitti:
Tavallista esim. perus Kikkoman-soijakastiketta vai jotain muuta? ap
Vaikka just sitä. On kyllä vähän vaikea uskoa, että joku ei tietäisi "sen valkoisen" sushissa olevan riisiä. :)
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tavallista esim. perus Kikkoman-soijakastiketta vai jotain muuta? ap
Vaikka just sitä. On kyllä vähän vaikea uskoa, että joku ei tietäisi "sen valkoisen" sushissa olevan riisiä. :)
En tiennyt. Olen kohta kuuskymppinen maalaismuija. Lukulasien kanssa olisin ehkä tunnistanut. Luulin sen olevan jotain kalaa. ap
Ihan outoa, kun japanilaiset turistit pyörittelivät einesmaksalaatikkovuokaa käsissään, et mitä tää on. Ei voi olla niin vaikeeta!
Riisiä?
Syödään sellaisenaan soijakastikkeen kanssa. Oikein hyvää.