Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten teen kermakakun päälle tasaisen keltaisen pinnan?

Vierailija
05.05.2006 |

Hyytelöllä vai miten? Kuinka siitä saa niin peittävän että kakku pohja ei paista läpi?

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
05.05.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eli jotain keltaista mehua; mango, mango-appelsiini, appelsiini... josta saat helposti tehtyä hyytelösokerilla hyytelön. Mutta laita se hyytelö kakkupohjan päälle ei kerman! Ja kermat vaikka pursotat reunoille. Tulee kaunis!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla