Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten olisi tällainen illallismenu?

Vierailija
26.08.2018 |

Alkuruokana maa-artisokkakeitto, pääruokana haudutettua possunposkea ja uunijuureksia punaviinikastikkeella (tuosta kastikkeesta en ole vielä varma että sopiiko possun kanssa) ja jälkiruokana olisi salted caramel juustokakku.

Kommentit (15)

Vierailija
1/15 |
26.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyviä ruokalajeja, mutta tosi raskasta ruokaa tähän vuodenaikaan. Keksisitkö keveämmän kombon alku- ja jälkiruoaksi, jos haluat tuon pääruoan pitää.

Vierailija
2/15 |
26.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan liian raskas ja sori tunkkainen mulle, mutta toivottavasti vieraillesi maistuu. Tunnet heidät parhaiten.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/15 |
26.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuulostaa ihanalta vaikka en lihaa ole syönyt 30 vuoteen. Varmasti maistuu.

Vierailija
4/15 |
26.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä raskasta tuossa keitossa ja uunijuureksissa on?

Vierailija
5/15 |
26.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuulostaa hyvältä, vaikka itse en lihaa söisi. :)

Vierailija
6/15 |
26.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keventäisin tuota hiukan. Korvaisin keiton tuoreella silputulla kaalilla. Possunposken voisi korvata haudutelulla kaalilla ja jälkiruuan karamellisoidulla kaalilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/15 |
26.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Söisin alkuruoan oikein mielelläni.

Vierailija
8/15 |
26.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Loistava menu ja söisin kaikkia ruokalajeja suurella innolla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/15 |
26.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Klassinen meininki ja varmasti herkullista. Minusta ei ole liian raskastakaan, koska pääruualla ei ole hiilaria. Kyllä se pasta tai peruna sen ähkyn saa aikaan, ei rasva ja liha.

Mielestäni punaviinikastike käy hyvin. Mutta eikö kastike synny ihan siitä possunposken haudutusliemestä? Sinnehän voi jo lorauttaa viininkin. Siivilöi liemi ja keitä kokoon ja suurusta.

Vierailija
10/15 |
26.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Raikkaampi jälkiruoka. Esim. Vadelma tai puolukkajäädyke.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/15 |
26.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaalimaan kakara kirjoitti:

Keventäisin tuota hiukan. Korvaisin keiton tuoreella silputulla kaalilla. Possunposken voisi korvata haudutelulla kaalilla ja jälkiruuan karamellisoidulla kaalilla.

Tätä kannatan. Ulkoilmassa syökää, tai ainakin siirtykää ruokailun jälkeen, kaasuvaran takia.

Vierailija
12/15 |
26.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Fantastinen menu mun makuuni! Näin syksyllä kaipaa jo tuhdimpaa ruokaa. Lihan kastike tosiaan paistoliemestä kokoon keittäen, voisi punaviinin lisäksi/sijaan käyttää vaikka pihlajanmarja- tai omenahilloa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/15 |
26.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tosi raskas menu, vaihda jälkiruoka kevyempään. Kastikkeeksi tekisin madeira kastiketta.

Vierailija
14/15 |
26.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mitä raskasta tuossa keitossa ja uunijuureksissa on?

Maa-artisokkakeitto on yleensä kermainen ja raskas. Possun poski ja punaviinikastike on tuhtia. Tuo jälkkäri kakku on tosi tosi hyvää mutta älyttömän tuhtia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/15 |
26.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minusta kuulostaa ihanalta. Maa-artisokkakeitto on parhaita alkuruokia ikinä ja pääruoka kuulostaa herkulliselta ja vuodenaikaan sopivalta. Vaihtaisin kuitenkin itse jälkiruoan astetta raikkaampaan. Ehkä joku marjainen piirakka (tai jäädyke, vaikka joku tällainen). Ei sen niin kevyt tarvitse välttämättä olla, mutta visuaalistakin puolta ajatellen vähän värikkäämpi. Ei ainakaan saman värinen, kuin alkuruoka.