Onko pakaste lohkoperunat kamalan epäterveellistä?
Kommentit (7)
Syön melkein päivittäin ranskalaisia/lohkoperunoita kotona. Ovathan nuo rasvaisia, mutta enemmän kannattaa kiinnittää huomiota, mitä rasvaa niissä on jo valmiiksi, kun kotona teet. Osassa palmuöljyä sun muuta, harvemmin 100% perunaa ovat, vaan aina esikypsennettyjä. Auringonkukkaöljyssä tai rypsiöljyssä esikypsennetyt aina parempi vaihtoehto.
Vierailija kirjoitti:
Syön melkein päivittäin ranskalaisia/lohkoperunoita kotona. Ovathan nuo rasvaisia, mutta enemmän kannattaa kiinnittää huomiota, mitä rasvaa niissä on jo valmiiksi, kun kotona teet. Osassa palmuöljyä sun muuta, harvemmin 100% perunaa ovat, vaan aina esikypsennettyjä. Auringonkukkaöljyssä tai rypsiöljyssä esikypsennetyt aina parempi vaihtoehto.
Siemenöljyt on pahinta rasvaa ihmisen elimistölle.
Hiilarimöykkyjähän nuo perunat siis ovat jo ihan luonnostaan, ja pakastaminen on tuskin tehnyt ainakaan hyvää mahdollisille hyödyllisille ravintoaineille.
Sitten kun lisätään että lohkoperunoita tuskin tehdään niistä kaikkein parhaimmista perunoista ja mitä lisäaineita nyt sitten siihen pottuun on valmiiksi makua antamaan lisätty niin aika kamalaa myrkkyähän nuo ovat.
Kai se nyt silti kuitenkin esimerkiksi pastan jatkuvan vetämisen voittaa kuitenkin.
Ruokavalion kokonaisuus ratkaisee.
Osana terveellistä ruokavaliota kohtuullisissa määrissä oikein hyvää ja terveellistä ravintoa.
Vierailija kirjoitti:
Ruokavalion kokonaisuus ratkaisee.
Osana terveellistä ruokavaliota kohtuullisissa määrissä oikein hyvää ja terveellistä ravintoa.
Niimpä joo....
Eivät ole kunhan syö kohtuudella eikä päivittäin vedä.
Pelkkää hiilaripaskaa jossa on paljon suolaa ja rasvaa. Voi noita tietysti lisäkkeenä syödä silloin tällöin kohtuudella jos syö muuten ihan kunnon ruokaa ohessa.