Lue keskustelun säännöt.
Miten ribbsit valmistetaan uunissa?
Kommentit (4)
Ei tartte. Marinoit ne itse. Ja pitkäksi aikaa uuniin miedolle lämmölle. Tulee paljon parempia kuin valmisribseistä. Käytä jotain isoa vuokaa, jonka peset ruuanvalmistuksen jälkeen.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Mä laitan ihan keittämättä joko kuivamaustetut tai marinoidut (teen edellisenä iltana) ribsit uuniritilälle (paperoitu pelti alle) 125 asteeseen. Siinä ne kypsyy muutaman tunnin ja tulee tosi hyvät
Pellille vaan. Ihan parhaimpia ovat, kun maustaa vaan suolalla.
Keitä ensin. Paista sitten ritilän päällä mieluiten grillivastuksen kanssa, että saavat väriä. Syvä pelti alle keräämään irtoavat nesteet.