Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Leivontakysymys

Vierailija
12.07.2018 |

Miks niin monessa ohjeessa lukee, että suolatonta voita ja sit lisätään suolaa. Miksi? Miksei voi laittaa suolattua voita?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
12.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tietääkös kukaan?

Vierailija
2/3 |
12.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voit hyvin laittaa tavallista voita ja jättää suolan pois tai vähentää sitä.

Olisiko kyseessä ulkomaalainen/suomennettu ohje? Ulkomailla usein voi on suolatonta ja siksi sitä lisätään taikinaan erikseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
12.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tietää: ne ohjeet on käännetty sellaisista ulkomaisista resepteistä, joissa on voita ja suolaa. Ei kaikissa maissa suolata voita niin reippaasti kuin Suomessa. Toisaalta suolamäärällä ei ole paljonkaan merkitystä, kunhan sitä on edes vähän.