Söisittekö pitsaa, joka on ollut 2h lämmössä?
1h ravintolassa ja 1h ulkona +23 asteen lämmössä, tosin oli laukussa.
Aluksi meinasin että voi syödä, mutta kun googlettelin tulin ihan vainoharhaiseksi :'D
Kommentit (7)
Joo. Edellisen päivän jämiä syön monesti. 2h ei ole mitään.
Todellakin söisin. Mä harvoin laitan pizzaa jääkaappiin, se muhii siinä lootassa pöydällä joskus vuorokaudenkin, mutta ehkä juuri siksi, en ole ikinä mitään ruokamyrkytyksiä saanutkaan :D
Söisin. Olen syönyt myös yön yli lämmössä ollutta ruokaa useampaan kertaan eikä ole ollut ongelmia. Haista ja maista, siinä se.
Sulla on siinä naaman keskellä sellainen uloke, jotkut kutsuu nenäksi, jolla voi haistaa sitä elintarviketta ja jos se ei haise mitenkään oudolle, niin sitten heti siinä sen ulokkeen alapuolella on sellainen reikä (sanovat suuksi), johon voi pikkupalan työntää ja makustella onko maussa joku vika. Jos kumpikin testi osoittaa negatiivista, voit tunkea siihen makustelureikään sitten isomman palan sitä pizzaa. Jos jompi kumpi testi, tai molemmat, osoittaa positiivisita, heittäisin sen pizzan lähimpään roskiseen.
Söisin. Ei se ruoka pilaannu hetkessä, jos se on valmistettu hygieenisesti eikä siinä ole mitään hyvin herkästi pilaantuvaa. Jos kokki ei ole pessyt käsiään vessareissun jälkeen, niin en söisi, mutta en käy ruokapaikoissa, joissa tuollaista voisi tapahtua.