Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

noloa, mites se sima valmistetaan...?

Vierailija
26.04.2006 |

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
26.04.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

että laita 1 sitruuna ja 2 appelsiinia, niin ei tule niin kitkerää.

ja minä olen aina siivuttanut hedelmät sinne sankoon. eli en ole puristellut niistä pelkkää mehua.

Vierailija
2/3 |
26.04.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

8 litraa vettä

2-3 sitruunaa

0,5 kg fariinisokeria

0,5 kg tavallista sokeria

1/4 tl kuivahiivaa



Osa vedestä kiehautetaan, laitetaan sokerit ja sitruunamehut sekaan. Lisätään loput vedestä. Kun neste on noin 40 asteista, lisätään hiiva. Annetaan käydä huoneenlämmössä 1-2 vrk ja pullotetaan (ei korkkeja kovin tiukkaan). Pulloon tl sokeria ja rusinoita. Valmistuu huoneenlämmössä noin 3 vrk:ssa ja viileässä noin viikossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
26.04.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tavallista kannattaa laittaa, ettei tule liian vahvaa. Ja sit pullotusvaiheessa rusinat. Keitätte ensin noi kaikki ja sit lisäätte haaleaan simaan hiivan, sit käymään vain ja sit pullotus!

Ei ole vaikeeta!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi yksi viisi