Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kummasta lihasta tekisin lihanmakarooninlaatikkoa?

Vierailija
24.05.2018 |

Noita-siasta vai pelkästä noidan paistinjauhelihasta?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
24.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vähä rasvaisesta noidanpaistiliasta tekisin.

Vierailija
2/3 |
24.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sikanoitaa. Tuo on sellainen ruokalaji, jossa läskin maku pääsee kunniaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
24.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytän pelkkää naudan jauhelihaa.

Nauta-sika ei kuulu suosikkeihini, mutta sitä ennenkuin sika-nautaa. Noissahan sitä edellä mainittua elukkaa enemmän, ja sika-nauta kyllä oksettaa.