Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Kummasta lihasta tekisin lihanmakarooninlaatikkoa?
24.05.2018 |
Noita-siasta vai pelkästä noidan paistinjauhelihasta?
Kommentit (3)
Sikanoitaa. Tuo on sellainen ruokalaji, jossa läskin maku pääsee kunniaan.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Käytän pelkkää naudan jauhelihaa.
Nauta-sika ei kuulu suosikkeihini, mutta sitä ennenkuin sika-nautaa. Noissahan sitä edellä mainittua elukkaa enemmän, ja sika-nauta kyllä oksettaa.
Alue: Aihe vapaa
Vähä rasvaisesta noidanpaistiliasta tekisin.