Ostin Lidlistä herkkusieniä, auttakaapa hieman? :)
Miten kannattaa valmistaa ja säilyykö ne pari päivää jääkaapin juuresosastolla? Kiitoksia jo etukäteen.
Kommentit (7)
Kannattaa melko pian valmistaa. Ne nahistuu ja tummuu parissa päivässä.
Kuten jo aiemmin ehdotettiin, niin homejuustoa sisään, pekonia ympärille ja grillin kautta suuhun.
Jos teet niistä ruokaa sisätiloissa, niin herkkusienet sopii miltei mihin tahansa kastikkeeseen, pataruokaan, tai mureketaikinaan silputtuna. Erinomaista herkkua viipaloituna ja pannulla paistettuna vaikkapa pihvin tai kalan kaverina.
Pitääkö ne puhdistaa ensin? Ajattelin leikata ne sliceiksi ja heittää pannulle sipulin, kanasuikaleiden ja mausteiden kera? Voiko pakastaa jos ei jaksa kaikkia kerralla vetää kerta ei säily kauaa? Kiitoksia vastauksista. :)
Missä rasvassa ne kannattaisi paistaa ja onko millaisia eri kypsyysasteita?
Itse puhdistanherkkusienistä näkyvät roskat pois pullasudilla tai vastaavalla.
En siis huuhtele vedellä.
Leikkaan joko viipaleiksi (mulla on tätä varten leikkuri) tai lohkoiksi, käyttötarkoituksen mukaan.
Laitan kuumalle pannulle, annan nesteen tulla esiin, lisään nokareen voita tai oliiviöljyä. Sekaan mausteet, mustapippuri, chililastuja,, päälle keitetty pasta,
Tuoreet yrtit maun mukaan, sekoitus ja parmesaanilastuja päälle. Näin silloin kun pasta on alkuruoka tai väliruoka.
Ei ole eri kypsyysasteita, näet kun ne kutistuvat ja muuttuvat vaaleanruskeiksi.
Homejuustoa/miedompaa juustoa sisään ja pekoni ympärille, sit grillaa.