Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Lihamureke

OlliKalma
19.04.2018 |

Moi!

Lihamureke Marttojen tapaan
https://www.martat.fi/reseptit/lihamureke/

Ajattelin lisätä pekonia, kannattaakopekonit ja sipulit ruskistaa pannulla ensin?
Ideana oli paistaa miedolla lämmöllä kauan, joen ehtiiköhän pekoni kypsyä tarpeeksi, kun leivotaan mureketaikinaan? :)

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
19.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muhalireke.

Vierailija
2/4 |
19.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruskista tosiaan ne pekonit ensin. Jätä siitä taikinasta ne korppujauhot pois, ihan turhaa kamaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
19.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruskista lihamureke ensin. :D

Vierailija
4/4 |
19.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juu, korppujauhoja en kaupasta hae, muut jo kotona valmiina.

Pari paahtoleivän siivua voin lisätä, ne muutenkin menee justiin vanhaksi.

Pistetään pekonit ensin pannulle :)