Lue keskustelun säännöt.
Alue: Aihe vapaa
Lihamureke
OlliKalma
19.04.2018 |
Moi!
Lihamureke Marttojen tapaan
https://www.martat.fi/reseptit/lihamureke/
Ajattelin lisätä pekonia, kannattaakopekonit ja sipulit ruskistaa pannulla ensin?
Ideana oli paistaa miedolla lämmöllä kauan, joen ehtiiköhän pekoni kypsyä tarpeeksi, kun leivotaan mureketaikinaan? :)
Kommentit (4)
Ruskista tosiaan ne pekonit ensin. Jätä siitä taikinasta ne korppujauhot pois, ihan turhaa kamaa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Juu, korppujauhoja en kaupasta hae, muut jo kotona valmiina.
Pari paahtoleivän siivua voin lisätä, ne muutenkin menee justiin vanhaksi.
Pistetään pekonit ensin pannulle :)
Alue: Aihe vapaa
Muhalireke.