Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Vaalea vai tumma soijarouhe?

Vegetaristi
01.04.2018 |

Olen käyttänyt ainoastaan tummaa soijarouhetta tähän saakka, nyt ostin marketin valikoiman puuttellisuuden vuoksi vaaleaa soijarouhetta ja mietin mikä ihmeen ero näillä on ? Onko kyseessä vain väriasia? Vaalean ilmoitetaan sopivan broileriruokien asemasta ja tumman soijarouheen passaavan jauheliharuokiin. Kokemuksia, tietoa? Kiitos. :-)

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
01.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Samaa pahvirouhetta eri väreissä.

Vierailija
2/4 |
01.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niin se puolisokin sanoi. :-) Rape? 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
01.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yhden valmistajan sivulta selvisi että tumma soijarouhe on värjätty sokerikulöörillä. Sen jälkeen olen käyttänyt vaaleaa, mielestäni rouheen värillä ei ole väliä mutta ennemmin syön värjäämätöntä.

Vierailija
4/4 |
01.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mun tietääkseni (vertailin joskus tuoteselosteita) ne on ihan samaa tavaraa ja erona pelkästään se, että tumma on värjätty.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi viisi seitsemän