Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Siis pitääkö tankoparsa kuoria? Mitä kuormittavaa siinä edes on?

Vierailija
29.03.2018 |

Vähän googlailin ja törmäsin Hans Välimäen neuvoon, mutta en kyllä saa kuorittua tota..

Paistaa aattelin

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
29.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Näin tuoreita parsoja ei tarvitse kuoria. Pannulle vaan.

Vierailija
2/8 |
29.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mun mielestä se väri on aika kuormittava. Jotenkin tuntuu niin pirtsakan keväiseltä, etten oikein jaksa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
29.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vihreitä ei tarvitse, valkoiset kyllä. Parsankuorimisveitsi helpottaa hommaa huomattavasti.

Vierailija
4/8 |
29.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Näin tuoreita parsoja ei tarvitse kuoria. Pannulle vaan.

Okay. Heitin tosin uuniin, mutta sama kai se! Voita päälle lopuksi.

Vierailija
5/8 |
29.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä kuorin tavallisella kuorimaveitsellä ja leikkaan kannasta puutunutta pois. Joskus kuori on kovin sitkeä en tiedä voiko siitä jotain muuta haittaa olla?

Vierailija
6/8 |
29.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Valkoinen parsa pitää kuoria, vihreää ei. Ja kaikenlaisista parsoista pitää katkaista puumainen, kuivunut tyvi pois. Se tapahtuu niin että taittaa parsaa, kunnes se napsahtaa poikki. Tyvi roskiin, latva ruoanlaittoon. Valitettavasit Suomessa usein parsa on niin kauan sitten nostettua, että jopa puolet tangosta päätyy roskiin. Mutta jos et niin tee, saat säikeistä, inhottavan koostumuksista parsaa syötäväksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
29.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei tarvitse kuoria. Huuhtelet parsat, taivutat tyvipäästä ja parsa löytää itse parhaan kohdan josta napsahtaa poikki. Tyvet roskiin, parsat uunipellille, päälle öljyä tai voita, seesaminsiemeniä ja ripaus suolaa. Grillivastus 200 asteeseen ja parsat siihen alle 8 minuutiksi, siinä se.

Vierailija
8/8 |
18.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Luin jostain kokin ohjeen, että valkoinen parsa pitää kuoria "koska se on kasvanut maan alla". Ei kai se voi olla oikea syy - kasvavathan perunat, porkkanat jne maan alla, eikä niitäkään tarvitse kuoria - pestä toki hyvin. 

No, teen kokeilun - kuorin osan parsoista ja osan jätän kuorimatta, sittenhän tiedän eron :)

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kuusi kahdeksan