Lue keskustelun säännöt.
Ravintolatason ruokaa kotona?
23.03.2018 |
Mitkä on teidän reseptit ravintolatason ruoalle kotona? Olisi ihanaa laittaa oikein gourmet-ruokaa perheelle tai miehelle ainakin 😉
Kommentit (2)
Kyllä sitä aika hyvää pystyy tekemään jos vaan on kunnon ohjeet.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Esim näin pääsiäisenä italialaistyylistä pitkään haudutettua karitsanpotkaa vaikka polentan kanssa.
Tai vitello tonnatoa. Tosin mä en keitä vasikkaa vaan haudutan uunissa, tulee maukkaampaa
Tai savulohta tilliperunoiden ja kanttarellikastikkeen kanssa (ravintolassa tämä annos on korvasienikastikkeen kanssa mutta sitä harva osaa tehdä)
Tai blinejä lisukkeineen (meillä huomenna)
Tai libanonilainen meze ateria, meillä ihan vakioherkkua
Tai pulled porkia tai ribsejä ravintola Farangin tapaan.
Tai carbonade flamandea - belgialaista pataruokaa belgialaisen erikoisoluen kanssa. Herkkua näin talvella
Tai patapaistia (hirvestä tai naudasta), uunijuureksia ja pihlajanmarjakastike
Tai flammkuchen kuten Elsassin (Alsace) ravintoloissa, helpompaa kuin pizzan teko
Tuossa nyt muutama meidän ruuistamme jotka ei tosiaankaan häpeä ravintolaruuille.