Uskallatko syödä työkaverin tekemää kakkua?
Itse yleensä otan palan kun tiedän mitä sisältää ja onko laktoositon.
Kommentit (11)
Oon bakteerikammoinen, niin aina vähän hirvittää syödä muitten tekemiä ruokia ja leipomuksia. Oon yrittänyt opetella tästä pois ja maistan yleensä edes vähän, jos tarjotaan.
Mulla on vahva usko siihen, että kaikki mun työkaverit tajuaa, että jos merkittävä osa jonkun työpaikan väkeä sairastuu tai kuolee myrkytykseen syötyään jonkun tekemää kakkua, tämä joku kyllä kiinnittää poliisin huomion ja saa tuomion.
Tottakai uskallan. Olisi kamalaa olla niin huonossa työpaikassa, ettei uskaltaisi.
Kohteliaisuuden vuoksi yritän syödä pienen palan, vaikka aina pelottaa onko leivonnaiset oikeasti gluteenittomia.
Jos olen täysin varma, että kakussa ei ole mitään eläinperäistä niin sitten voin uskaltaa. Muulloin jätän ottamatta ja tyydyn kahviin
Joillakin ihmisillä on niin saastaiset keittiöt että ei kiitos
Minulla ei ole ruoka-aineallergioita, joten uskallan.
Kyllä uskallan, suurin ongelma on kakun tuomat ylimääräiset kalorit =) Meillä on töissä about kerran kuukaudessa jonkun itse tekemiä leipomuksia ja ainakaan 10 vuoden työurani aikana niistä ei ole tullut oireita.
Riippuu vähän, että kenen tekemää se on. Keittiömme emännän tekeleitä maistaa turvallisin mielin, mutta jonkun muun tekemät arveluttavat, mutta syön silti.
Ei ole allergioita enkä ole pöpökammoinen joten joo.
Mä pannin siihen leipoessaa pissaa ja kuivattua kissanpaskaa🤮