Tänään nautin kotona vaimon valmistamaa naudan ulkofilepihviä aura-juustokastikkeella punaviinn kera!
Kommentit (10)
Hyvää huomenta kulta. Nukuitko hyvin? viepä roskapussi mennessäsi jooko
Oot tainnut jo ottaa pohjia. Mut nauttikaa nyt sitten, äläkä käy muijan päälle jos pihvi onkin sitkeää.
Eikö sulla tosiaan ole varaa kunnon lihaan ja oikeaan kokkiin. En söis!
Enää ei monta viinn tarvitse, fiksua vaimolta :)
Aurajuustokastike on yhdyssana. Ellei vaimosi sitten laita siihen erikseen auran ja juuston.
Kuka pilaa ruuan sinihomejuustolla (erityisesti auralla!)??
Kuulostaa täydelliseltä. Itse suosin vuohenjuustoa taikka valkohomejuustoa, mutta tuokin on hyvä. Ja tietysti kypsyysasteena medium. Itse saan tuollaisia usein, paistetut vihannekset on moisen kanssa herkkua.
Ravintolasta toki saa ja joskus sielläkin käydään, mutta itse tekemällä tulee paljon halvempaa varsinkin jos ostaa lihan tarjouksesta. Ravintolassa otan sitten mielellään sellaista mitä kotona ei saa, esimerkiksi jotain erikoiskastiketta tai vastaavaa. Viimeksi ravintolassa otin peuraa punaviinikastikkeella.
Monesti vaimon tekemä pihvi on parempaa tai ainakin yhtä hyvää kuin ravintolassa, itse en mielestäni samaan pysty. Mutta olen itsekin pihvejä paistellut ja kastikkeita tehnyt.
Eikö ollu varaa sisäfileeseen?