Jos et saa juustonpalasta enää höylättyä paloja
heitätkö sen juustonlopun roskiin? Jos heität, niin miksi teet niin?
Kommentit (32)
Leikkaan veitsellä pienemmiks palasiks ja sulatan esim leivän päälle.
Eikö juustoa voi syödä muuten kuin höylättynä?
Kyllähän sen saa ihan loppuun asti höylättyä jos käyttää vähän järkeä eikä koko ajan höylää samasta suunnasta!
Onko joku oikeasti niin köyhä, ettei sillä ole varaa ostaa vamiiksi siivutettua juustoa...???
Vierailija kirjoitti:
Eikö juustoa voi syödä muuten kuin höylättynä?
Kyllä voi, ja maistuukin paremmalta kuin leivän päälle höylättynä.
Raastan sen ja käytän ruoanlaitossa.
Miks roskii heittäs? mä revin sen leivän päälle kunnon paksuina paloina.
Joko syön sellaisenaan tai laitan suoraan leivän päälle. Jos jo nahkee tai muuten ällö, heitän pois. En ala raastamaan ja pakastamaan tai säilömään niitä kannikoita jääkaapissa niin pitkään että teen ruokaa johon voin käyttää.
suksivoiteena käytän..oltermanni on hyvä pakkaskelillä
Vierailija kirjoitti:
Onko joku oikeasti niin köyhä, ettei sillä ole varaa ostaa vamiiksi siivutettua juustoa...???
En tykkää valmiiksi siivutetusta juustosta koska
A) ne viipaleet on liian paksuja. Haluan monta ohutta viipaletta päällekäin ja
B) valmisviipaleita tehdään vain ankeista bulkkijuustoista.
Jopa parmesanin kivikovan kantin voi käyttää. Laitoin kerran sellaisen kiehumaan sosekeittoon ja soseutin yhdessä muiden ainesten kanssa. Tuli ihan kiva maku keittoon.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Onko joku oikeasti niin köyhä, ettei sillä ole varaa ostaa vamiiksi siivutettua juustoa...???
En tykkää valmiiksi siivutetusta juustosta koska
A) ne viipaleet on liian paksuja. Haluan monta ohutta viipaletta päällekäin ja
B) valmisviipaleita tehdään vain ankeista bulkkijuustoista.
Valmiiksi siivutettu juusto alkaa maistua myös monta kertaa nopeammin vanhalta ja pilaantuu myös paljon nopeammin.
Hyi, miten epähygieenistä käyttää se viimeinen pala. Klähmääntynyt, kun juustoa on viipaloitu. On ylipäätänsä outoa, että ihmiset eivät osta valmiiksi viipaloitua juustoa. Sen verran epähygieeninen on viipaloitava juusto.
Hullua heittää ruokaa roskiin.Leikkaan veitsellä.
Juustokäntyt menee aina lasagnen joukkoon sinne vaaleeseen soossiin ja/tai päälle raastettuna.
Rakastan lasagnepäivää, koska silloin ocd:ni / pihiyteni saa tyydytystä kun juustot ei mene hukkaan.
Teen lämpöisen voikkarin tai annan koirille tai syön sellaisenaan coktailpalana.
Raastan leivän päälle tai annan koiralle.
No en.