Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

mitä teen väärin? Yritän tehdä ruskeaa kastiketta mutta vehnäjauho menee kokkareille

Vierailija
06.03.2018 |

Pääsen siihen vaiheeseen kun vehnäjauho ruskistetaan rasvan kanssa. Mutta sitten kun se vesi kaadetaan joukkoon vehnäjauho menee kokkareiseksi. Mitä teen väärin? Teen kuitenkin ihan ohjeen mukaan :(

Kommentit (15)

Vierailija
1/15 |
06.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lisää vesi pieni määrä kerrallaan koko ajan hyvin sekoittaen.

Vierailija
2/15 |
06.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vispaa sitä sun soosia!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/15 |
06.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytä oikeaa voita. Voi-jauhoseoksen oltava juoksevaa ruskistuksessa. Jos on kuivaa niin lisää voita.

Vierailija
4/15 |
06.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko rasvaa tarpeeksi? Ruskistatko kunnolla?

Vettä lisätään pikkuhiljaa samalla koko ajan sekoittaen.

Vierailija
5/15 |
06.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Knorrin pussista kun lusikoit kiehuvaan maitoon ja laitat ketsuppia väriksi, niin eipä tule kokkareita!

Vierailija
6/15 |
06.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Et ole ruskistanut tarpeeksi kauan? Liian vähän rasvaa?

Veikkaan itse että rasvaa on liian vähän.

Ei mene kokkareille vaikka lisään veden suoraan hanasta pannulle eikä sitä tarvii mitenkään ihmeemmin vatkata vaan lastalla sekoitella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/15 |
06.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokoomuslaiset pilasivat sitten tämänkin sopan...

Vierailija
8/15 |
06.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaadathan veden vähitellen sinne sekaan, samalla sekoittaen reilusti?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/15 |
06.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lisää nestettä laitetaan vasta kun edellinen loraus on täysin sekoittunut. Sekoittaa saa varsin reippaasti. Paras väline on mielestäni pallovatkain. Jos paakkuja jää, siivilöi kastike lopuksi.

Vierailija
10/15 |
06.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tätä se aktiivimalli tuottaa...... venhäjauhokin menee kokoomukselle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/15 |
06.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kaadathan veden vähitellen sinne sekaan, samalla sekoittaen reilusti?

Kyllä kaadan ja toinen käsi vatkaa munaa samaan aikaan. Ei tästä tuu mitään.

Vierailija
12/15 |
06.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Knorrin pussista kun lusikoit kiehuvaan maitoon ja laitat ketsuppia väriksi, niin eipä tule kokkareita!

Knorrin pussillinenkin kannatta sekoitaa ensin kylmään veteen, muuten voi kokkaroitua. Jos tarvitseee enemmän kastiketta, niin voi sekoittaa kuivana vehnäjauhoja ja kastikeainetta, sitten kattilaan kylmään veteen ja sekoitus kunnes kiehuu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/15 |
06.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ettekö te osaa? Tärkein työvaihe puuttuu kokonaan.

Kun vehnäjauhoa on pannussa, sitä aletaan heti painelemaan ja pyörittämään lusikan pohjalla.

Eikä levy saa olla liian kuumalla eli jauho ei saa palaa mustaksi.

Kun toivottu väri on saavutettu, lisätään vettä vähin erin.

Ja jälleen sekoitetaan.

Vierailija
14/15 |
06.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kaadathan veden vähitellen sinne sekaan, samalla sekoittaen reilusti?

Kyllä kaadan ja toinen käsi vatkaa munaa samaan aikaan. Ei tästä tuu mitään.

Mitä munaa? Pitää olla kuuma vesi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/15 |
06.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Toi on kyllä paha kun perusduunareiden lisäksi Knorrin pussukatkin alkaa kokkaroitua

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi yksi kolme