Huolestunut äiti

2-vuotiaalla pojallani alkoi torstai iltana kova kuume..kuumetta saatiin laskettua kuumelääkkeillä.. perjantai aamuna menimme näytille terveyskeskukseen jossa juuri ja juuri suostuttiin katsomaan korvat (olivat puhtaat).
Kuume pyöri edelleen 38.0-38.9. Kuumelääkkeillä saatiin laskettua kuumetta (kuumelääkkeillä laski 37.9-38.0).
Perjantai ja lauantai välisenä yönä, aamuyöllä pojan hengitys alkoi muuttua jälleen hyvin työlääksi (viime kesänä alkoi oudot hengitysvaikeudet jotka kyllä loppui viime vuoden marraskuussa) ja oli vaikeuksia hengittää. Lähdin pojan kanssa päivystykseen jossa katsottiin myös vain korvat ja selvisi että pojalla on välikorvatulehdus. Saimme antibiootti kuurin. Poju on syönyt siis antibioottia lauantai aamupäivästä asti.
Edelleen kuume on 38.0-38.9 (myös lääkkeen jälkeen, n. 2h tunnin kuluttua lääkkeen annosta mitattu kuume).
kuuluuko ja voiko olla edelleen niin korkea kuume (myös sen lääkkeen oton jälkeen) vaikka ollaan syöty jo useampi päivä antibioottia? päivystyksestä sanotaan vain että eihän se ole edes vielä paha, lääkettä vaan..
poju on todella kiukkuinen kun on hereillä ja ei oikein jaksa tehdä mitään. suurimman osan päivästä nukkuu.. ei syö oikeastaan mitään, nesteitä saatu menemään jonkin verran.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (1)

Vierailija

No vaikuttaisi siltä, että teillä on nyt väärät antibiootit siihen korvatulehdukseen. Kyllä kahden päivän kuurin olisi pitänyt kuume laskea ja kivut viedä. Uudelleen lekuriin ja eri lääkettä kehiin. Tai sitten on useampi tauti yhtäaikaa, eli sen kuumeen nostaa nyt joku muu kuin se korvatulehdus.  Ja teidän antama ab ei pure siihen tautiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla