Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Elikkä en tiedä onko tää oikea paikka tällaselle kysymykselle mutta oon siis lähdössä miehen kans huhtikuussa Fuengirolaan. Lapset jää mummilaan ja nyt olis mahdollisuus vähän kohentraa parisuhdetta reissussa. Kertokaa alueella käyneet onko siellä jotain kivaa nakurantaa tai jotain kabaree henkistä yökerhoa tai jotain? Oon käsittänyt että siellä on muutki kuin vaan mallin mittaiset aika rohkeasti vähissä vaatteissa? Haluaisin yllättää tuon mieheni jollaki rohkealla ja pikku tuhmalla jutulla (kaipaan sellasta kyllä itekki), mutta kielitaito ei oikeen riitä etsimään netistä. Eka reissu Espanjaan muutnki :) Auttakaa kokeneet Fugen matkaajat!

  • ylös 1
  • alas 0

Kommentit (5)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
swinger

ilman muuta menette swinger klubille, siellä voi parinvaihtoa kokeilla tai sitten hommailla vaan oman kumppanin kanssa muiden mukana! Kokemusta on muualta kuin Fugesta mutta sieltäkin löytyy googlella kun hakee. Dresscode on naisilla jotain alusvaatetta tai latex tms ja miehillä boxerit

ketunkontit

tehdäänkö swingereissä lehtolapsia..äiskä kertoi että lehtolapsi on susiparin lapsi

Vierailija

Haluat nakurannalle, mutta et kuitenkaan puolisoasi sinne. Erikoinen tapa kohentaa parisuhdetta. Tyypillistä AP:lle. Lisäksi homoilut tapahtuu Benalmadenassa, jossa on sitä varten omat baarit, yhdistykset, tapahtumat jne. Nahkahousut jalkaan ja taksilla sinne, ei ole pitkä matka.

Sisältö jatkuu mainoksen alla