Lue keskustelun säännöt.
Miksi kuivakakut maistuvat tuoreeltaan jotenkin "ei-hyvältä" ja vasta päivän tai useamman päästä maku vasta paranee?
Kommentit (5)
Vierailija kirjoitti:
Kun kakusta haihtuu kosteutta päivien kuluessa, maku ”tiivistyy” ja nousee paremmin esille. Kuivakakku kannattaa aina leipoa pari-kolme päivää ennen kuin se tarjoillaan.
kannattaako säilyttää huoneenlämmössä vai jääkaapissa? kauanko kaikenkaikkiaan säilyvät? :)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ei niitä kakkuja tarvitse säilyttää, syö pois! Kysymyksiä, kysymyksiä...
Vierailija kirjoitti:
Ei-hyvältä? Osaatko suomea?
Ymmärrän, mitä ap tarkoittaa. Hän ei tarkoita, että se olisi pahaa, vaan sitä, että se lähinnä ei ole kovin erikoista. Sille ei oikein ole sanaa. Ehkä parhaiten olisi voinut kysyä, että miksi maistuvat niin paljon paremmilta.
Kun kakusta haihtuu kosteutta päivien kuluessa, maku ”tiivistyy” ja nousee paremmin esille. Kuivakakku kannattaa aina leipoa pari-kolme päivää ennen kuin se tarjoillaan.