Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Kesäkurpitsa/jauheliha herkkusi
17.01.2018 |
Laita paras reseptisi kesäkurpitsasta ja jauhelihasta. Lisäksi löytyy tomaattimurskaa, kermaa ja perus juustoa.
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
Olen tehnyt samoilla aineksilla jauheliha-kesäkurpitsapaistosta: jauheliha paistetaan, (sitten voideltuun uunivuokaan raaka pasta ja kuullotettu sipuli, jos niitä löytyy lisäksi), ladotaan päälle jauhelihaa ja kesäkurpitsaa, tomaattimurskaa kerroksittain. Lopuksi päälle valutetaan kerma, jossa pippuria ja yrttejä maun mukaan. (Tai vaihtoehtoisesti juustokastike, jossa 5 dl vettä + siihen sulatettua maustettua tuorejuustoa, esim. yrtti, valkosipulinen tms.)
Nämä uuniin 15 min aluksi, ota ulos ja lisää juustoraaste, sitten toiset 15 min.
Uunissa yht. n. 30 min, 225 astetta.
Kesäkurpitsa on hyvää ihan pannulla paistettuna viipaleinakin.
Jauhelihatäytetyt kesäkurpitsat myös hyviä, netissä usea resepti siihen.