Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voiko stroganovin tai burgundin padan tehdä tavallisessa teräskattilassa?

Vierailija
03.01.2018 |

Vai täytyykö olla pata?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
03.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä oon käyttäny joskus jopa kattilaa paistinpannuna.

Vierailija
2/4 |
03.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

up

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
04.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko sulla valurautaista paistinpannua? Jos siinä ruskistaa lihat ja kiehauttaa samalla paistoliemen itse kypsennyksen voi tehdä kattilassa. Tuleehan padasta oma makunsa mutta jo tuo pannulla paistaminen riittää

Vierailija
4/4 |
04.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tottakai, harvempi huomaa maussa eroa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän viisi viisi