Tuplajuuston pizzaansa ottavat ovat kyllä totaalisen typerää sakkia
Kuka haluaa jyystää jotain viiden sentin paksuista juustopaskaa??
Kommentit (50)
Ai että normaalisti ois vaan 2,5 senttiä juustoa :D
Makuasia, onko ihan vieras sana sinulle 😉
Missä paikassa saa pizzaan niin paljon juustoa, että sen tuplaaminen tekisi pizzasta 5cm paksuisen?
Muiden pizzavalinnoista valittavat ovat kyllä totaalisen typerää sakkia.
Vierailija kirjoitti:
No ei kyllä ole. Eihän pitsa maistu miltään ilman kunnon juustoa.
Olet totaalisen typerä.
4 valinnaista täytettä: tuplajuusto ja tuplakinkku. Tämän olen nähnyt tilattavan vain Suomessa.
mä otan pohjan tilallekin juuston.
Quattro formaggi pizza saa varmaan sitten aivosi räjähtämään!
Tupla- tai triplajuusto on mun vakiotäyte muiden täytteiden lisäksi. Aina.
Sen verran harvoin tulee pizzaa syötyä, että makuelämyksen on parasta olla kelvollinen.
Vierailija kirjoitti:
Tupla- tai triplajuusto on mun vakiotäyte muiden täytteiden lisäksi. Aina.
Sen verran harvoin tulee pizzaa syötyä, että makuelämyksen on parasta olla kelvollinen.
Hyi vittu.
Kunhan ei ole sitä halpaa kumijuustoa.
Vierailija kirjoitti:
Kuka haluaa jyystää jotain viiden sentin paksuista juustopaskaa??
Ne jotka tykkäävät viidn sentin juustokuorrutuksesta, selkeästi et itse kuulu siihen ryhmään
Mä tilaan vaan juustoa siihen päälliseksi, eli 4 krt. juusto.
Niinpä, itse modernina ja sivistyneenä city-miehenä otan pizzan aina puolella juustolla. Liika juusto on vastenmielistä ja peittää muut maut alleen, vähemmällä juustolla pizza on hienostuneempi makuelämys.
Vierailija kirjoitti:
Mä tilaan vaan juustoa siihen päälliseksi, eli 4 krt. juusto.
Oksennan.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mä tilaan vaan juustoa siihen päälliseksi, eli 4 krt. juusto.
Oksennan.
Se rasvan määrä tuntuu niin ihanalta ja jotenkin kivan jännää syödäkin, siihen kun melkein tukehtuu sitä syödessä kun sula juustomassa jää kiinni ruokatorveen.
No ei kyllä ole. Eihän pitsa maistu miltään ilman kunnon juustoa.