Lue keskustelun säännöt.
Kuinka monta tuntia ennen ruokailua valmistatte rosollin?
24.12.2017 |
Mietinpä vaan. Kun siihen tulee omenaa myös, ettei mene pahaksi. Mutta että maut ehtivät muodostua.
Kommentit (4)
jos rosollin tekee etikkapunajuuresta ja vielä maustekurkkua niin ei kai se omena pilalle mene sekoituksessa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Tuossa 1h sitten tein ja sekoitin ainekset yhteen, ei näy omenan tummuminen.
Kiitos kaikille, teen siis tässä aamupäivällä kun tuli juureksetkin keiteltyä. Eiköhän säily ihan hyvänä.
Itse tein kaiken jo eilen jääkaappiin. Silliä sitten maun mukaan halukkaille.
Voithan pilkkoa sen omenan ennen ateriaa jos epälet sen säilyvyyttä.