Vierailija

N klo21.20 kauppakeskuksen s-marketissa 2 vartijaa vei noin 50-kiloista mielenterveyskuntoutujanaista, joka huusi lujaa. Keltaiseen liiviin pukeutunut vartija sanoi älä rimpuile siinä, ettei tarvi käyttää enempää voimaa. Siis mitÄ? Idioottikin osaa vääntää toisen kättä kipeästi, mutta ei taida lihasvoima ja äly saati tilannetaju mahtua samaan päähän. Mitä porukkaa nämä keltaliiviset vartijat on? Keltaisen liivin reunassa on mustavalkoisia ruutuja. Luulisi nykyaikana löytyvän työvoimaa jolla on myös asiakaspalvelutaitoja.

  • ylös 4
  • alas 10

Kommentit (7)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Onneksi näillä virkaintoisilla idioottivartijoilla ei ole aseita, olisi Suomessa aika monta USA:ssa nähdyn kaltaista ampumatapausta.

Japi

Ketjun aloittaja voisi mennä vaikka muutamaksi päiväksi kyseisiin töihin, niin ei tarvitsisi tyhmiä kysellä.

Vierailija

Suosittelen lämpimästi kokeilemaan vartijan duunia edes sen päivän ennenkun tullaan vinkumaan. Sekakäyttäjille on ihan turha jutella nätisti että käveltäskös tästä nyt jos sille päälle sattuvat. Sitähän sillä huutamisella haetaan, että katsokaa nyt kun minua raukkaa kohdellaan kaltoin, mitään en tehnyt, mitä nyt pöllin tavaraa ja potkin vartijaa ja sylkäisin naamalle.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla