Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Meillä on aina ollut ruokapöytä katettu viinilaseineen ja ruoka valmis kun vieraat tulevat. Ja jälkiruoka odottaa jääkaapissa.

  • ylös 0
  • alas 13

Kommentit (5)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Riippuu vieraista ja vierailun laadusta. Meillä yllätysvieras ei saa usein edes pullaa, vaan pelkän kahvin, koska meillä ei yleensä ole pullaa, eikä edes keksejä. Sokeria kahviin löytyy, maidon kanssa tekee jo vähän tiukempaa.

Jouluvieraitamme sen sijaan odottaa kaksi runsasta kattausta.

Vierailija

Olipa taas vaikea kysymys, millainen ihminen tarjoaa vieraille pullakahvit...No varmaan siihen sakkiin mahtuu kaikennäköistä ja kokoista eri luonteenpiirteillä varustettua ihmistä. Varakasta ja köyhempää, työtöntä ja töissäkäyvää, lapsetonta ja perheellistä...Ihme kyssäreitä.

Vierailija

Me oltiin 600km päässä monta yötä kylässä. Koko päivä oltu reissussa ja meitä odotti siellä uudet perunat ja ruskea kastike, ei yhtään mitään lihaa tms. Salaattia lisäksi. Pottujakin varattu vain muutama/hlö

Kyllä nälätti ja ihmeteltiin, että miten kehtaa edes tarjota tuollaista, puhe oli vielä että siellä odottaa ruoka sitten. Ehdottomasti oltais käyty jossain syömässä jos ois tiedetty

Sisältö jatkuu mainoksen alla