Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

miten voi olla mahdollista etteivät ihmiset osaa keittää puuroa?

Vierailija
10.12.2017 |

Eivät osaa ja sitten polttavat pohjaan!
Eikö järki sano että levyä pitää pienentää ja puuroa sekoitetaan??

Kommentit (33)

Vierailija
1/33 |
10.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keittävät rasvattomaan maitoon, siksi palaa pohjaan.  Totta kyllä tuokin, että lämpötila on liian korkea.

Vierailija
2/33 |
10.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sitä varten on mikro, ei pala pohjaan. Kukaan enää levyllä keitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/33 |
10.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kunnolla liedellä haudutettu puuro on aivan eri ruokalaji kuin mikropuuro.

Vierailija
4/33 |
10.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Sitä varten on mikro, ei pala pohjaan. Kukaan enää levyllä keitä.

Jos sinä käytät mikroa, se ei tarkoita, että kaikki käyttävät.

Vierailija
5/33 |
10.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Keittävät rasvattomaan maitoon, siksi palaa pohjaan.  Totta kyllä tuokin, että lämpötila on liian korkea.

Uskomatonta.

Vierailija
6/33 |
10.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Sitä varten on mikro, ei pala pohjaan. Kukaan enää levyllä keitä.

Hyi. Ei se ole oikeaa puuroa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/33 |
10.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eihän kaikki osaa keittää edes vettä ;)

Vierailija
8/33 |
10.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kunnolla liedellä haudutettu puuro on aivan eri ruokalaji kuin mikropuuro.

Esim. normaaleja hiutalepuuroja haudutella. Ellei sitten normaalia keittoaikaa sano haudutukseksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/33 |
10.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen kotitalousopettaja. Seitsemäsluokkaisia pitää muistuttaa joka kerta kun jotain keitetään tai paistetaan, että mitä pitää muistaa. Ja se on juurikin se lämmön säätely. Seitsemäsluokkalaisten välillä on isoja eroja keittiössä.

Vierailija
10/33 |
10.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kunnolla liedellä haudutettu puuro on aivan eri ruokalaji kuin mikropuuro.

Esim. normaaleja hiutalepuuroja haudutella. Ellei sitten normaalia keittoaikaa sano haudutukseksi.

Siis "ei" hiutalepuuroja haudutella. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/33 |
10.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Heillä ei ole 5 tai 10-senttisiä kotona, kolikot laitetaan levyn ja kattilan väliin siinä vaiheessa, kun esim. riisipuuroon lisätty maito on kiehahtanut ja nappula käännetty ykkös- tai kakkosasentoon, puuroa hämmennellään silloin tällöin.

Voi laittaa myös haududusritilän levyn ja kattilan väliin.

Kattilaksi suosittelen paksupohjaista teräskattilaa, itse käytän mehumaijan 4 litran kattilaa.

Vierailija
12/33 |
10.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvänen aika. Esim.. mannapuuroa ei keitellä kutosella, vain alussa että vesi kiehuu.

Sitten levy pienelle ja koko ajan hämmentäen.

Lopuksi puuro valmistuu hautuen.

Maito lisätään lopussa.

Mulla ei koskaan pala pohjaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/33 |
10.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Huvittavaa lukea teidän kommentteja ja todeta, että amatöörit eivät osaa yhtään mitään!!

T: alan Ammattilainen

Vierailija
14/33 |
10.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Huvittavaa lukea teidän kommentteja ja todeta, että amatöörit eivät osaa yhtään mitään!!

T: alan Ammattilainen

Maailman helpointa on keittää puuroa.

Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/33 |
10.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

No enpä ole tuota taitoa tarvinnut, vaikka muuten laitan paljon ruokaa. Mutta tuskin puuron keittäminen kovin vaikeaa voi olla.

Vierailija
16/33 |
10.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos ei ole "auktoritettiuskoa" niin ei kykene muokkaamaan toimintaa sellaiseksi kuin joku toinen "käskee" ohjeellaan. Puuronkeiton tapauksessa se auktoritetti on periaatteessa se puuro ja kattila jotka vaativat jotain mitä keittäjä ei halua antaa. Keittäjän heikko itsetunto haluaa keittää omaan tahtiin isolla lämmöllä ja kyllä se tästä näinkin tulee ja hups! paloi pohjaan missähän vika olisi kun keitin ihan oikein mutta niin vaan paloi pohjaan? Hups, tietääkö kukaan?

Vierailija
17/33 |
10.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jos ei ole "auktoritettiuskoa" niin ei kykene muokkaamaan toimintaa sellaiseksi kuin joku toinen "käskee" ohjeellaan. Puuronkeiton tapauksessa se auktoritetti on periaatteessa se puuro ja kattila jotka vaativat jotain mitä keittäjä ei halua antaa. Keittäjän heikko itsetunto haluaa keittää omaan tahtiin isolla lämmöllä ja kyllä se tästä näinkin tulee ja hups! paloi pohjaan missähän vika olisi kun keitin ihan oikein mutta niin vaan paloi pohjaan? Hups, tietääkö kukaan?

Kirjaimellista keittiöpsykologiaa :D

Vierailija
18/33 |
10.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jos ei ole "auktoritettiuskoa" niin ei kykene muokkaamaan toimintaa sellaiseksi kuin joku toinen "käskee" ohjeellaan. Puuronkeiton tapauksessa se auktoritetti on periaatteessa se puuro ja kattila jotka vaativat jotain mitä keittäjä ei halua antaa. Keittäjän heikko itsetunto haluaa keittää omaan tahtiin isolla lämmöllä ja kyllä se tästä näinkin tulee ja hups! paloi pohjaan missähän vika olisi kun keitin ihan oikein mutta niin vaan paloi pohjaan? Hups, tietääkö kukaan?

Hups! kymmenen vuotta olen naudanlihapihvejä koittanut paistaa mutta on vaan  sitkeää , hups missä vika?

Olisiko vika siinä ettet ole kuunnellut kun sinulle on koitettu selittää!

Vierailija
19/33 |
10.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siksi en keitäkään, vaan työnnän ainekset vuoassa illalla puuhellan uuniin ja otan aamulla valmiin puuron ulos :)

Vierailija
20/33 |
10.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Heillä ei ole 5 tai 10-senttisiä kotona, kolikot laitetaan levyn ja kattilan väliin siinä vaiheessa, kun esim. riisipuuroon lisätty maito on kiehahtanut ja nappula käännetty ykkös- tai kakkosasentoon, puuroa hämmennellään silloin tällöin.

Voi laittaa myös haududusritilän levyn ja kattilan väliin.

Kattilaksi suosittelen paksupohjaista teräskattilaa, itse käytän mehumaijan 4 litran kattilaa.

Haudekattila on keksitty aikoja sitten.